USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Лучани, намагаючись економити, псують лічильники на тепло

27 Січня 2016 07:00
Намагаючись зекономити гроші на оплаті комунальних послуг у зимовий період, лучани встановлюють теплові лічильники.

Про це під час оперативної наради вчора, 26 лютого, повідомив перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

«Є багато звернень і нарікань від містян на перебої у теплопостачанні в зимовий період. Через високу плату за комунальні послуги дуже багато людей встановили лічильники на тепло у власних оселях. Однак, це призвело до того, що люди почали пробувати самостійно регулювати систему теплоподачі. Не завжди в них це виходить, але люди намагаються економити, як уміють. І за це їх не можна судити», - наголосив Яковлев.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ: У НОВИЙ РІК ІЗ НОВОЮ ЗАБОРОНОЮ

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що серед лучан є багато нарікань щодо існуючого графіку подачі гарячої води. Зокрема, за станом на сьогодні після 22 години в усіх квартирах міста припиняється гаряче водопостачання. Тому в обласному центрі, ймовірно, продовжать час подач гарячої води на годину. Окрім цього на сайті йшлося про те, що із подачі Кабміну безліч мешканців багатоповерхівок можуть залишитися без права переходу на автономне або індивідуальне опалення. Втім із перспективою накладення штрафів у розмірі до 1360 гривень - за самовільне відключення батарей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Киця Показати IP 27 Січня 2016 16:15
Класне фото

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus