USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відкриють Тиждень сталої енергії

16 Травня 2016 18:46
Енергетичний форум, у якому візьмуть участь представники 40 міст, Єврокомісії та центральних органів влади, відбудеться у Луцьку в червні.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 16 травня.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев повідомив, що 12-13 червня у Луцьку відбудеться офіційне відкриття Тижня сталої енергії в Україні. У заході братимуть участь представники 40 міст, Європейської комісії в Україні, а також представники міжнародних фінансових інституцій, наприклад, ЄБРР, НЕФКО, Світовий банк тощо.

У рамах заходу на Театральному майдані планують декілька локацій, де показуватимуть, яким чином можна впроваджувати енергозбереження. Семінари та інші заходи відбуватимуться у Палаці учнівської молоді. Окрім цього, цілий день присвятять панельним дискусіям, де представлятимуть найкращі практики у сфері енергозбереження. Також відбуватимуться збори Асоціації енергоефективних міст, до якої належить Луцьк.

Під час заходу очікують на участь представників центральних органів влади, на рівні прем’єр-міністра чи віце-прем’єра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучани Показати IP 16 Травня 2016 23:29
Приїдуть вчитися як недодавати на батареї необхідної кількості тепла - знижено витрати- єкономія, гарячої води - знижені витрати - економія, як забирати у нас квартири, у арендарів приміщення, зменшувати робочі місця-нема роботи, нема витрат єнергії.
до Лучанина Показати IP 17 Травня 2016 09:01
Роботи немає тільки для того хто робити нічого не хоче. Ти видно один з таких. Якщо це не цікаво для тебе то це не означає що це не цікаво нікому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus