USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Луцьктепло» пливе за течією і занепадає. Депутатам – нецікаво?

28 Травня 2014 14:10
У міськраді «пророкують» швидкий занепад ДКП «Луцьктепло» , оскільки у підприємства зовсім немає планів виходу із кризової ситуації на майбутнє, воно, мовляв, просто пливе за течією. Однак стратегія розвитку організації, вочевидь, не цікавить депутатів. Принаймні пропозицію розробити плани роботи «Луцьктепла» і доручити це заступнику Луцького міського голови Ларисі Соколовській вони відхилили.

На цьому під час 60-ї сесії наголосив депутат Луцької міської ради та член депутатської групи «Новий Луцьк» Петро Савчук.

На його думку, ситуація на проблемному підприємстві зовсім не змінюється, оскільки у «Луцьктепла» повністю відсутня ресурсна база та стратегія розвитку.

«Та й якість послуг бажає бути кращою. Якщо далі йти по течії, це призведе до занепаду галузі. Треба впроваджувати новітні технології та переймати світовий досвід. Повинні ж бути стратегія розвитку конкретного підприємства: куди воно рухається, які інноваційні напрямки найбільш пріоритетні», - підкреслив обранець громади.

На це заступник директора ДКП «Луцьктепло» Сергій Котович відповів, що керівний склад підприємства їздив до Данії за обміном досвіду: «Це все бачили, якщо будуть кошти, то такі ж речі реалізуємо й в Луцьку», - зауважив він.

А депутат міськради та член депутатської групи «Новий Луцьк» Рустам Дячук, своєю чергою, зазначив, що в подальшому є можливість робити моніторинг діяльності ДКП «Луцьктепло».

Так, з його слів директор ДКП «Луцьктепло» Олександр Киричук до 1 грудня 2014 року повинен розробити стратегічні плани дії підприємств на 2015-2020 роки. Контроль за цим процесом він запропонував доручити заступнику Луцького міського голови Ларисі Соколовській.

«Зокрема треба королювати й залучення іноземних інвестицій, інвестицій з міського бюджету та зміни тарифів», - сказав обранець громади.

Однак, депутати не підтримали таку ініціативу навіть за другим голосуванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 28 Травня 2014 16:20
Не підтримали цю пропозицію депутати від партії "Батьківщина" разом з Василевським, який є заступником директора з стратегічного розвитку ДКП "Луцьктепло". Приходить на роботу раз в місяць, отримує зарплату 6500грн і донедавна бензин на власний автомобіль. А відробляє свою зарплату тим, що бойкотує незручні питання, які б могли показати реальний стан на підприємстві та заслуги керівників.
Анонім Показати IP 28 Травня 2014 21:09
І його зразу купить Еремеев, він же його банкрутує руками Киричука
Андрій до Анонім Показати IP 28 Травня 2014 21:54
І своєї землячки Казачек,яка має в цьому напрацьований досвід.
знаючий Показати IP 30 Травня 2014 15:05
Дячук уже ж накерував Луцьктеплом. До сих пір розгрібають. Ще захотілося до корита?
теж знаюча до знаючий Показати IP 30 Травня 2014 20:05
А от на Дячука гнати не потрібно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus