USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Манжосов на телеканалі Порошенка спростував інформацію про наркозалежність Зеленського

11 Квітня 2019 21:14
Екс-учасник студії Квартал 95 в ефірі телеканалу «Прямий», який належить Порошенку, спростував інформацію про наркозалежність Володимира Зеленського, а також пояснив, чому вирішив піти з прес-конференції за його ж участю.

«Мій основний посил, що я хотів донести журналістам – всі дуже сильно хочуть почути від мене якісь неправильні слова, якісь коментарі, якісь провокації в сторону одного з кандидатів в президенти», – сказав він, коментуючи, що саме збирався повідомити журналістам.

На уточнююче запитання ведучого про те, чи він має на увазі Зеленського, Манжосов відповів:

«Абсолютно вірно. Я повторюся і ще раз донесу – це неможливо».

Окрім цього, Манжосов прокоментував і те, що на прес-конференцію прийшли його колишні колеги по «Кварталу 95»: «Вони боялися провокації. Шановні колеги, не бійтеся», – звернувся він до них.

При цьому Манжосов заявив, що розповсюджена ЗМІ інформація про погрози на його адресу не відповідає дійсності. Ведучий запитав у екс-члена «Кварталу» і про те, чи бачив він чи чув про те, що «щось таке Зеленський вживав».

«Це неправда, це дурість, висмоктана з пальця», – відповів Манжосов.Реакція соцмереж

Здивувалися тому, що відбувається, навіть ті журналісти, які раніше підтримували курс Порошенко.

«Манжосов прийшов на «Прямий». Ганапольський намагався вичавити з нього бруд. Жалюгідне видовище. Колишній друг Зеленського дав зрозуміти, що питання ведучий ставить некоректні, нічого поганого про своїх колишніх друзів він говорити не збирався і не буде. А ще -

Зеленський не наркоман. Єдине – не бачить Зеленського президентом саме в цей час. І передачу швидко завершили. Це просто дно», – пише Петро Шуклина.
Правда, порохоботи тут же атакували Шуклінова. Вони проводять лінію на те, що Манжосова залякали – тому він не сказав «правди». Приблизно так відповів відомий прихильник Порошенка, журналіст Віктор Трегубов:

«Правда, викладене Манжосовим в студії відрізняється від викладеного ним же в СМС. В СМС-версії він побачив колишніх друзів і передумав – за новою версією, він спочатку нічого поганого про них сказати не хотів. І заради цього скликав пресуху. Щоб усім сказати, що нічого поганого про Зеленський не скаже. Логічно.

Ну і «поїхав пити каву» на чужій машині – завжди так роблю, коли у мене через сорок хвилин конференція. Це ж Київ, де ж тут кави вип’єш».
А прихильник Порошенка Павло Нус заявив, що у актора була навіть розбита губа – нібито його катували перед приходом на «Прямий».

«Манжосов виступив на «Прямому». Правда, виступом це не можна назвати. Ні про що. Заляканий, деморалізований, з розбитою нижньою губою. Злякався помсти. Боїться розправи. Я вже писав, що відмова Манжосова від прес-конференції, на якій він планував викрити Зе, і відкрити очі громадськості на наркозалежність Зе – це результат тиску на нього і членів його сім’ї з боку як олігарха так і його маріонетки. Уявляєте, що ВОНО буде творити в разі своєї гіпотетичної перемоги? Нє?»
Однак більшість коментаторів схиляються до іншої версії. Денис Іванеско називає те, що відбувається «явкою з повинною БПП».

«Манжосов на «Прямому». Живий. Решта – все ясно. Виставити Манжосова у Ганапольского після сьогоднішнього хайпа – це явка з повинною штабу ПП) Зеленський не коловся і не споживав нічого такого», – Манжосов. місія не виконана».
Блогер Макс Бужанський порівнює появу Манжосова з армією Вінка – останнім козирем Гітлера в битві за Берлін: «Манжосов, колишній колега Зеленського, і був армією Вінка Петра Олексійовича. З’явився на президентський канал Прямий, і... І сказав, що розповіді про наркозалежності Зеленского- марення Петра Олексійовича. Усе. Армія Вінка не допомогла. Найсмердючіший, убогий і ганебний режим, який тільки можна собі уявити. І був Таким - з найперших днів. Той, хто цього «не помічав», або ідіот, або брехун».
Політолог Валентин Гайдай називає те, що трапилося на «Прямому» «розгромом в лігві ворога»: «Прихильником Зеленського мене точно не назвеш, але те, що сьогодні відбулося на каналі Прямий – це шедевр! У чому суть? Сьогодні анонсувалася прес-конференція колишнього учасника 95-го кварталу, друга В. Зеленського – Дениса Манжосова, де, як очікувалося, він повинен був розповісти про компромат на суперника Порошенка в президентських перегонах. Але прес-конференція зірвалася через повідомлення про мінування будівлі, а сам Манжосов заявив про погрози на свою адресу.

Після цього, мабуть, було прийнято рішення запросити його на порошенківський канал Прямий, що б він там «злив» компромат на Зеленського. І ось, Манжосов приходить на Прямий, сідає навпроти Ганопольського, який вже потирав руки в надії на компромат, але ... облом! Манжосов незворушно, спокійно каже, що нічого поганого про Зеленського сказати не може. Ошелешений Ганопольский задає від безвиході пряме запитання – наркоман Зеленський? (Оцініть рівень «журналістики»), на що Манжосов так само холоднокровно відповідає, що ніколи не бачив Зеленського, який приймає наркотики.

Це був розгром в лігві ворога! По різному можна ставитися до Зеленському, але сьогоднішній ефір з Ганопольським і Манжосовим на «Прямому» – це повний крах і ганьба команди Порошенка. Це показує їх безпечність, непрофесіоналізм і примітивні методи боротьби проти опонентів. Що тут ще додати? Шах і мат! Хоча, поки що шах, а ось мат, дуже ймовірно, через два ходи...»
«Прямий канал:» Чи бачили Ви, чули чи щось таке, що Зеленський «вживав»?

«Я говорю Вам, що це не правда. Ну, це дурість, висмоктана з пальця», – заявив Манжосов.

Ганапольський уточнив: «Ви ніколи не бачили, щоб він курив, коловся і так далі і Ви це вважаєте неправдою?»

«Це неправда», – запевнив колега кандидата-шоумена.

Загалом, я не знаю, що сьогодні відбулося, але, по-моєму, вибори закінчилися. Капітуляція», – підводить підсумок журналіст В’ячеслав Чечіло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пильний Показати IP 12 Квітня 2019 00:18
То нащо ті баночки і експертизи, треба було наркомана Манжосова зразу запросити і все б вирішилося.
Пильному порохолюбу Показати IP 12 Квітня 2019 06:27
Абідна, да? А в студії 1+1 твій любий хряк отримав по писку від 3Е? Із Парижа дістав...
Корєш Показати IP 12 Квітня 2019 08:52
Покличте кума Югу, того, що не п'є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus