USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Квартал 95» робить, що хоче»: Коломойський про стосунки із Зеленським

27 Листопада 2018 18:07
Бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що він «є маріонеткою» актора і шоумена Володимира Зеленського. Про це він повідомив в інтерв'ю журналістці Соні Кошкіній в межах проекту «KishkiNa».

Коломойський розповів подробиці відносин холдингу «1+1 медіа» і «Студії Квартал 95», пише TheБабель.

«Вони (Квартал 95) виграють 10:0. Вони роблять все, що хочуть», — зазначив Коломойський.

За його словами, він не є ні власником, ні співвласником «Студії Квартал 95».

«Я один з бенефіціарів «плюсів» і у нас з «Кварталом» довгий контракт на 10 років. Він був підписаний у 2012 році і до 2022 року», — розповів бізнесмен.

За його словами, зараз, під час переговорів з Олександром Ткаченком (генеральним директором групи «1+1 медіа»), періодично постає питання про можливу участь Зеленського у виборах президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ'Ю ІГОРЯ КОЛОМОЙСЬКОГО – ПРО ВИБОРИ, «КВАРТАЛ-95» ТА СВОЇ ПЕРШІ ВЕЛИКІ ГРОШІ. ЧАСТИНА ІІ

«Я кажу Ткаченку: у тебе не з Зеленським контракт, а з «Кварталом». Якщо Зеленський піде, ну буде Кошовий фронтменом, Пікалов. Вони виробляють продукт і продають його «Плюсам» без права редакції. Прибуток від реклами отримують «Плюси», а вони отримують гроші за свій продукт», — додав Коломойський.

Він підкреслив, що не впливає на контент «Студії Квартал 95».

«Я ніколи не мав ніякого стосунку (до вигадування жартів «Кварталу 95»). Я думаю, вони висміюють усіх, в тому числі і мене. Можливо, мені вони можуть дати трохи більше симпатії, але висміюють мене точно не менше, ніж усіх інших», — зазначив бізнесмен.

Нагадаємо, у першій частині інтерв’ю Ігор Коломойський говорив про Порошенка, Медведчука, «Приватбанк» та прослуховування. Згодом розповів Кошкіній про вибори, свої політичні проекти та перші великі гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus