USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майданчик для вигулу собак у Луцьку освітлили

19 Січня 2018 13:01
На майданчику для вигулу собак у сквері Героїв Майдану, що знаходиться за РАЦСом, тепер буде освітлення.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив один з ініціаторів створення майданчика для вигулу Андрій Сірук.

За допомогу він подякував заступнику міського голови Костянтину Петрочуку, директору КП "Луцьксвітло" Валерію Мазіну та директору КП "Ласка" Дані Новарчук.

"На весну-літо маємо плани встановити огорожу для малих порід, тренажери для собак, поїлку тощо", - поділився Андрій Сірук.

Також він закликав усіх, хто має бажання допомогти (руками, матеріалами, фінансово), писати у коментарях під дописом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Вася Луцький Показати IP 19 Січня 2018 13:27
Лише думки в голос: цікаво, це просто присипали на 0,5 м. напівзмерзлою землею і все? Ні бетону, ні фундаменту на фото не видно. Хоча-б воно на голову нікому не впало. БКМ ніде не видно, ото тільки перфоратором проколупали.
Я до Вася Луцький Показати IP 20 Січня 2018 02:59
Якщо це так, то впаде однозначно. Але щоб так ліхтарі ставити, це взагалі не треба садок закінчувати. Навіть дитина змогла б догадатись, що треба фундамент.
Баскервіль Показати IP 19 Січня 2018 14:12
А ну включіть логіку. Прозвітували, шо ше 25 листопада минулого року ВІДКРИЛИ майданчик для вигулу собак. Сьогодні - освітлили. Навесні, якшо хватить моці, то може ше щось доробите. То про шо ви з такою помпою звітували осінню, якщо ви тоді навіть третю частину роботи не зробили ? А так, як ви робите освітлення, то коли мій песик підніме лапку та опора ж впаде. Моліть бога - хоча б не на людей. Ви так майданчики облаштовуєте - як чукчі картоплю садять ...
Валентин Показати IP 19 Січня 2018 14:30
Але багато мешканців як вигулювали собак за межами майданчика так і далі вигулюють у парку за РАЦом. Думаю освітлення мало чим допоможе.
Мама з дитиною Показати IP 19 Січня 2018 18:02
Так,дійсно, багато хто вигулює собак поза межами майданчика. І ще, раніше в парку було тихо і спокійно, а зараз на цьому майданчику спускають собак і вони між собою гризуться, і такий стоїть крик на весь парк. Ну неможливо, щоб поспала дитина! Таке враження, що парк тільки для собак!!!
Луцьк до Мама з дитиною Показати IP 20 Січня 2018 00:05
Ні, парк тільки для мам з дітьми, які мають спати. Ну от чого під кожною публікацію про майданчики для собак чи щось подібне випливає мама, яка всім незадоволена. Ваша дитина не є всесвітом для всіх людей, тому не все має навколо неї крутитись. Організовуйте себе так, щоб, дитя спало, а не всіх навколо організовуєте!
Лучанка до Луцьк Показати IP 20 Січня 2018 17:42
Відразу видно, що у людини дітей немає, а є собака на якій ЦЯ ЛЮДИНА помішана!!!
Віталій Показати IP 20 Січня 2018 14:32
Звісно що хочеться все і зразу але давайте будемо й реалістами сама по собі опора має своє "технологічне коріння".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus