USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Маєте працювати спільно. А я допомагатиму», - Ірина Констанкевич на 1-ій сесії Любешівської ОТГ

30 Листопада 2017 19:00
Сьогодні, 30 листопада, відбулося перше пленарне засідання першої сесії Любешівської селищної ради сьомого скликання. Участь у ньому взяла депутат Верховної Ради України від політичної партії «Українське об’єднання патріотів «УКРОП» Ірина Констанкевич.

Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

29 жовтня цього року відбулися вибори до Любешівської ОТГ – однієї з найбільших в Україні. До її складу увійшли п'ятнадцять сільських та Любешівська селищна рада. І ось через місяць вона фактично почала діяти.

Голова Любешівської селищної виборчої комісії Тетяна Колесник, яка й вела сесію, озвучила рішення про обрання 34 депутатів селищної ради. Серед них – 7 представників політичної партії «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», стільки ж самовисуванців,

по чотири – від Блоку Петра Порошенка та ВО «Батьківщина», 12 – від Аграрної партії України. Оголосила Тетяна Денисівна й рішення виборчої комісії про обрання Любешівського селищного голови Олега Куха, після чого він склав присягу та звернувся до всіх присутніх із вступним словом.

На засідання першої сесії завітала народний депутат Ірина Констанкевич. Вона привітала Олега Куха та всіх депутатів.



«Першопрохідцям» завжди важко. Тим більше, що Любешівська об’єднана територіальна громада – одна з найбільших в Україні. Звісно, виникатиме дуже багато питань, досі зовсім незнайомих. І їх вирішувати потрібно буде оперативно. Але я щиро сподіваюся, що вся ця нова команда, яка працюватиме в ОТГ,

не керуватиметься своїми особистими, політичними амбіціями, а об’єднається у спільній меті – забезпечення добробуту людей, покращення умов їхнього життя, майбутнього.

Бажаю, щоб правильною була та дорога, на яку ви всі сьогодні зробили перший крок. Я ж буду завжди поряд з вами і допомагатиму», - звертається до присутніх народний депутат.



Окрім Ірини Констанкевич, перед присутніми виступили й депутати Волинської обласної ради Віктор Козак, Валерій Дунальчук, Олег Бегаль та Микола Бущук. Микола Васильович, представник політичної партії «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», привітав Олега Куха із новою посадою та висловлює сподівання на подальшу співпрацю задля гідного майбутнього наших дітей.

Того ж дня на першому пленарному засіданні новообрані депутати розглянули ряд питань про обрання керуючого складу Любешівської селищної ради та ін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любешів Показати IP 30 Листопада 2017 19:25
Молодець!!! Це справжній політик!!! А головне дружина, матір!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus