USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Закарпатті на ходу загорівся потяг з пасажирами

26 Серпня 2017 09:21
Рятувальникам учора повідомили про пожежу в приміській електричці на Закарпатті, інформує прес-служба ДСНС.

Так, 25 серпня о 17:47 до Служби порятунку повідомили, що у Хустському районі, між населеними пунктами Стеблівка та Сокирниця виникла пожежа в приміському потязі Королево-Тересва. Загорання, що виникло під час руху у моторному відсіку помітив машиніст. Він зупинив потяг та, відчепивши вагон-кабіну машиніста разом з іншими працівниками організував евакуацію людей, що на той момент знаходились у вагонах. Також, до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів залізничники організували гасіння пожежі за допомогою вогнегасників.

Чергові відділення 10-державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст та вогнеборці державного пожежно-рятувального поста смт Вишково, що прибули за викликом локалізували пожежу о 18:20 та повністю ліквідували її о 19:32. На місці працювало 11 бійців ДСНС та три спецавтомобілі.

Рух залізницею повністю відновлено.

Травмованих та загиблих на події не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 26 Серпня 2017 12:24
Не приміська електричка, а дизель - на фото чітко видно що дротів зверху немає, колія не електрифікована. Ну чого всі такі безграмотні стали? Європа?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus