USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Після обрання Трампа у США політика ЄС щодо України не зміниться, - Моґеріні

12 Листопада 2016 11:18
Верховний представник Європейського союзу з закордонних справ і політики безпеки Федеріка Моґеріні заявила, що політика Євросоюзу щодо України не зміниться після обрання майбутнім президентом США Дональда Трампа, якого сприймають як прихильно спрямованого до Росії, - повідомляє «РадіоСвобода».

Політику ЄС визначає не Вашингтон, наголосила вона в інтерв’ю медіакомпанії «Німецька хвиля».

Зокрема, сказала Моґеріні, Євросоюз і далі буде вважати анексію Криму Росією незаконною.

«Наша підтримка України, її територіальної цілісності залишиться незмінною», – наголосила вона.

Обраний майбутній президент США Дональд Трамп у перебігу передвиборної кампанії не раз висловлював заяви, прихильні до Росії і її президента Володимира Путіна, і припускав імовірність розглянути можливість визнати належність Росії окупованого нею нині українського Криму.

Нагадаємо, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп здобув перемогу на виборах президента США. За його кандидатуру проголосувало 48,1% виборців. Виборники віддали достроково за республіканця 276 голосів.

Демократка Гілларі Клінтон набрала 47,2% і 218 голосів виборників.

Мало хто думав, що Дональд Трамп візьме участь у виборчих перегонах, а він узяв. Мало хто думав, що він підніметься в рейтингу громадської думки, а він піднявся. Мало хто думав, що він виграє бодай якісь праймеріз, а він виграв. Мало хто думав, що він обійде всіх і номінуватиметься як кандидат від Республіканської партії – а він це зробив, - пише BBC-Україна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А Показати IP 12 Листопада 2016 13:06
А вона і так була НІЯКА, такою і залишиться. І ще два роки чекайте безвізу.
Тыщавденьбезвиз24зап до А Показати IP 12 Листопада 2016 15:54
Два??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus