USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

500 тисяч за «зняття порчі»: волинянка залякала студентку смертю матері

10 Червня 2021 17:54
Волинянку засудили до 8 років ув’язнення за шахрайство. Жінка залякала студентку із Закарпаття, мовляв, на неї та її родину навели порчу.

Як повідомляють в Офісі Генпрокурора, шахрайка говорила, що дівчину та її сім’ю чекає неминуча смерть. Запевняла, що може «зняти порчу» вигаданим нею способом і допомогти уникнути трагічних наслідків.

Довівши таким чином потерпілу до стану розпачу, для здійснення ритуалу засуджена переконала дівчину зібрати вдома усі заощадження та ювелірні вироби і передати їй, оскільки саме на них лежить «порча» і тільки так можна врятувати маму.

Під час чергової зустрічі шахрайка заволоділа грошовими коштами у сумі 8 тисяч доларів США, 8460 євро та золотими виробами вартістю 1 172 доларів США. Загальна шкода спричинена потерпілій становила 549 тисяч гривень.

Верховний Суд провину мешканки Волині визнав. Її засудили до 8-ми років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 10 Червня 2021 19:56
Маю надію, ця студентка вчиться не на юриста або лікаря

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus