USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Проект «Зігрій душу» відзначив перший день народження

28 Жовтня 2015 09:52
Проект психологічної реабілітації бійців АТО «Зігрій душу» відзначив свій перший День народження. Щоб згадати пройдений шлях за останній рік, не вистачить паперу – впевнені його представники.

«Та коли сідаю писати, думки губляться, метушаться одна поперед одною, так що не вдається одразу вишикувати їх в хронологічний ряд», - пише у мережі Фейсбук Анна Лисакова.

Допомагаючи бійцям пройти психологічну реабілітацію, пані Лисакова розповідає про нелегку, але вкрай важливу роботу волонтерів у реалізації проекту «Зігрій душу».

«Маю надію, що деякі коректури нам все ж вдалося внести у понівечені душі та тіла наших сміливих чоловіків - воїнів, козаків, бійців за спокій і мир української землі. Коли 2014-ий рік завітав до нас із війною, ми не були розгублені, ні. Хоч спочатку не знали, куди саме зробити перший крок. Було лиш болісне бажання щось робити, відкинувши страх. У цьому болю і народився наш Центр - Ковельський центр допомоги 51-ій, нині 14-ій ОМБР.

Пам'ятаю, як в жовтні прийшов до нас один із бійців і попросив про допомогу, психологічну допомогу. Відтоді ми вже знали, куди слід рухатися», - пригадує волонтер.

Анна Лисакова пригадує, що одразу були сумніви, чи все вийде. Але підтримка однодумців вселила віру у те, що все вдасться.

«Іра Панасюк, Катя Силюк, Аня Фалюш, Аня Півень, Аня Коршунова Люда Савина, Сергій Приходько, Наталі Бояриній - проект є нашою спільною роботою,бо якби ви тоді всім гуртом не допомагали, то не було б того результату, який ми маємо на даний час. А на наразі ми маємо 14 заїзд та 272 хлопці. Та це тількі статистичні дані, а того тепла, дружби та добрих слів,які ми кожен день отримуємо від хлопців, передати постом неможливо. Найголовніше, що список бійців на наступні реабілітації не закінчується.

Хочу сказати велике дякую Наталі Соколовій за віру та довіру, підтримку. Подяка Антонію Мельнику за поштовх та реалізацію ідеї. Антонію, Ви найоптимістичніший психолог. Буду дякувати всім, хто за цей рік брав участь словом, ділом та фінансовою підтримкою: БФ «Патріоти Волині», Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», ГО «Покутські Ініціативи», «Луцькекспрес», «Об’єднання українських жінок в Бельгії», санаторії «Пролісок» та «Червона калина», «Лісова пісня», пансіонатам «Шешориї», «Гостинний двір», «Гарт», «Фенікс», еко-курорту «Ізки» та Творчій Криївці, волонтерському руху «Ізраїльські друзі України», а також моїм друзям та знайомим за роботу, співпрацю та розуміння - Лєні Батинській, Лєні Тарасюк, Галині Ключковській, Кравченку Олександру, Олені Звєрєвій, Тетяні Мялковській, Сергію Кузю, Ярославу Гнатюку, Вірі Скопюк, Надії, Оксані, Андрію Сеничакам, Ані Яворській, Наталі Кропиві, JaneLo, Ніколя, Віталіні Масловій, Славії Петровській, Ренаті Дворнік, Сергію Никоровичу, Ользі Єлісєєвій, Ірині Констанкевич, Оресту Маховському, отцю Мирославу з Коломиї, Ользі Гапон, Тетяні Ціхоцькій, отцю Августину.

Дякую вім кого не згадала, Ви у мене в серці. Можливо хтось на мене ображається, будь ласка, пробачте, але ми повинні йти далі та допомагати бійцям. Я Вас всіх дуже люблю та поважаю!!!», - пише Анна Лисакова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus