USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скільки Луцьк зекономив за «60 хвилин»

7 Травня 2014 15:53
До всесвітньої кампанії приєдналися такі міста України, як Луцьк, Київ, Одеса, Полтава, Броди, Артемівськ та інші, всього понад 55, повідомляють організатори заходу.

Десятки відомих на всю країну споруд та пам'яток занурились на годину в пітьму, щоб привернути увагу українців до екологічних проблем нашої Планети. На пам'ятках Луцька – Луцькому замку, пам'ятниках Тарасу Шевченку, Лесі Українці, на головному корпусі СНУ ім. Лесі Українки та інших – вимкнули підсвітку.

Що ж до реальної економії електроенергії під час Години Землі – згідно з підрахунками фахівців, упродовж проведення акції Луцьк зменшив енергоспоживання на 3000 кВт-год.

Всі семінарії Української греко-католицької церкви освятили Годину Землі молитвою. Семінаристи Луцька на чолі з віце-ректором і протосинкелом єпархії прот. Григорієм Комаром об'єдналися у спільній молитві до Творця з проханням про порятунок створеного світу, а після завершення Години Землі – з молитвою митрополита Андрея Шептицького за український народ. Більше молитовного духу цій екологічній акції надав викладений зі свічок хрест, що став символом солідарності й молитовної підтримки для всього світу і для української нації зокрема.

Нагадаємо, що «Година Землі» – ініціатива Всесвітнього фонду природи (WWF). В Україні відбулися заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до проблеми зміни клімату на Планеті, а також до екологічних проблем міст.

Захід відбувся у суботу, 29 березня 2014 року, о 20:30, коли українці підтримали щорічну міжнародну кампанію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
саша Показати IP 7 Травня 2014 17:15
зато маршрутки тепер по 3 гривні
анонімус Показати IP 7 Травня 2014 17:44
а після запуску - пікове навантаження на лінії. д*біли.
Я Показати IP 7 Травня 2014 20:43
Не розумю такої економії. Тобто. в ТЕЦ вугілля горить даром, ГЕС крутить турбіну вхолосту, ну і атомка без навантаження.
??? Показати IP 7 Травня 2014 23:45
Ще одне "розумне" рішення. То якщо це називається економія, то давайте взагалі виключати те що відключали. Яка ж буде економія! Економія - це якщо не використовувати те без чого можна обійтися. А зворотня монета цього - марнотрацтво! Тому можна сміливо заявити що прокуратура повинна розібратися чому витрачаються гроші на те без чого можна обійтися!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus