USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Сукня Андре Тан від душевних ран»: бомонд Луцька - на показі мод

26 Травня 2015 17:00
Жінку вишукану, жінку красиву, жінку-еталон спробував показати український дизайнер Андре Тан у Луцьку. Поціновувачі краси одноголосно стверджують: йому це вдалося. Утім модельєр взявся за більше: пояснити лучанам, що робити, якщо шлюбу більше 10 років – він втомився і втратив «вогонь», як «розкрутити» чоловіка на якісний шопінг, та що, власне, найголовніше для дівчат волинського краю.

Нагадаємо, цими вихідними Андре Тан презентував нову колекцію «Осінь-Зима 2015-2016» у Show Basilic. Одяг згідно з європейськими стандартами продаватиметься в Луцьку вже з 1 липня. Тож, дизайнер порадив чоловікам вже відкладати кошти для угоди своїм коханим.

Темно-зелені, чорні, білі, сині кольори, довгі сукні (так, без такої обов’язкової речі в гардеробі ви просто не маєте права зватися модницею), пастельна клітинка, горошок та смужки, які зроблять вас стрункішою, аксесуари з бахромою, асиметричний поділ, художні візерунки, вкраплення сітки, квіти – ось що в тренді, ось що модно, ось що «must have», – переконував лучанок Андре Тан.

«Повертаються 70-і роки. Не просто повертаються – вони наступають на нас», - розповів модельєр, закликаючи жінок не лишатися за бортом моди.


Потурбувався дизайнер і про те, яким чином прекрасній статі «розкрутити» чоловіків на якісний шопінг та й в принципі лишатися цікавою навіть після десятка років у шлюбі.

І от його поради:
- Ведеш чоловіка на шопінг? Годуй його! Кожну годинку – перекус! Ситий чоловік –щедрий чоловік.
-«Макіяж-хвилинка»? Ні! Будь нафарбованою, доглянутою, чоловіки люблять споглядати красу, більше того, - на шопінгу;
- Дякуй йому!
- Ні – шкарпеткам і трусам, як подяку - придбай йому хоч флешечку;
- І ніякої «бабусиної» білизни – ідеш на шопінг, підбери сексуальні аксесуари, чоловіки люблять заглядати в роздягалку.
- Прасуєш чоловіку сорочку? Роби це з любов’ю – він відчуватиме твою енергію протягом цілого дня!

«Жінка – монополіст в шлюбі, вона повинна ініціювати, берегти; чоловік ходить наліво – виключно ваша проблема! Не виглядайте «домашніми клушами», влаштуйте свято, будьте ласкавими кішечками, готуйте зранку сирнички в гарному фартусі, фантазуйте, не бійтеся бути сексуальними та розпусними», - радив жінкам, очевидно, досвідчений Андре Тан.

Натомість чоловіків він закликав інвестувати у свою половинку. «Жінка – ваша візитна картка в суспільстві», - резюмував модельєр.

Цікавим та позитивним моментом свята стала музична композиція від ведучої вечора Наталки Войтович – вона заспівала пісню, написану спеціально для вечірки – «Сукня Андре Тан від душевних ран». Зауважимо, активним учасника фешенебельного дійства роздавали подарунки від спонсорів показу:


Насамкінець чоловіки на чолі з Андре Таном обрали декількох королев балу. «Вона йтиме містом і всі говоритимуть: це – королева Луцька. Бо що найголовніше в нашому місті? Правильно – понти», - жартував український дизайнер.


Нова колекція «Осінь-Зима 2015-2016» від Андре Тана. Фото - SHOW BASILIC:


Гості вечірки:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
Дмитро Показати IP 26 Травня 2015 17:18
А відколи, малолітні, мажори, старі потаскані тьоті, старші чоловіки які прийшли на захід із коханками стали бомондом? Де Володимир Лис? Де Віталій Кварцяний? Де Гунчик? Де Сергій Сафулько?
Мене там не було до Дмитро Показати IP 26 Травня 2015 21:12
Дмитре, про належність гостей вечірки до бомонду сперечатися не буду. Проте Ваші закиди щодо "старих і потасканих тьоть" мені неприємні. Вік людини не є предметом насмішок (у цивілізованому світі, звісно). Як і зацікавленість модою.
Дмитро до Мене там не було Показати IP 26 Травня 2015 22:36
Приємно читати коментар дорослої людини
хм... до Дмитро Показати IP 27 Травня 2015 16:05
Хлопці, нісенітницю ви тут пишете. ви справді вважаєте, що Гунчику чи Кварцяному буде цікаво чи в тренді в цьому сезоні довге пляття до п"ят жовтого кольору?
Дмитро до хм... Показати IP 27 Травня 2015 17:38
Ти Мене не зрозумів....
Петро Показати IP 26 Травня 2015 17:49
Ну знов ті модніци-колхозніци... Скільки можна....
вася Показати IP 26 Травня 2015 17:55
шушара..
Йух Показати IP 26 Травня 2015 19:44
Реально стремные телки какие то.
ddd Показати IP 26 Травня 2015 20:53
і міська рада тут)) гиги бабульки переплутали місця...
Ігор Показати IP 26 Травня 2015 21:07
А з нормальною фігуркою- Жодної !
Дивно до Ігор Показати IP 26 Травня 2015 21:14
Покажіть своє фото, будемо знати, до яких стандартів прагнути.
Анонім Показати IP 26 Травня 2015 22:08
Нє, є класна бдондинка чи з батьком чи з папіком. Єдина красуня серед цього паноптикуму.. На вулицях Луцька так багато гарних дівчат, тут , видно був відбір на чупакабр.
чувак до Анонім Показати IP 26 Травня 2015 23:17
Молодець сто балів!!!!!
бачу Показати IP 26 Травня 2015 22:38
Бачу,всі вибиралися, старалися гарно виглядати. Приємно глянути.
чупакабра до бачу Показати IP 26 Травня 2015 23:18
На мене косять
Лучанин Показати IP 27 Травня 2015 00:20
Мегапрофесійна співачка Войтович виявляється тепер під кожен захід спеціально пісні пише! Наступним мабуть буде хіт про Притулу)
були до Лучанин Показати IP 27 Травня 2015 08:43
співає гарно, а пісня-хіт, та й ведуча вона хороша-запалила зал. так тримати!!!
Володимир Показати IP 27 Травня 2015 08:25
Як завжди в нашому місті є купа незадоволених осіб, які лише пишуть негативні відгуки, і далі свого носа ніччого не бачать. Ось той незадоволений парубок! А що ти зробив для нашого міста окрім того, що пишеш кругом свої незадоволені коментарії. Організуй захід, який принесе хоча б естетичну користь Лучанам. До нас вперше приїхав класний український дизайнер, на якого працює 18 українських фабрик та сотні українців, а йому бач не подобається. Прикро, що наші люди і не хочуть змінюватись, а ось підісрати, то ладен кожнен.
Дмитро до Володимир Показати IP 27 Травня 2015 09:28
Ви до Мене звертаєтеся? Почну з того, що пан Тан не вперше у Луцьку, раніше він приїжджав у Порт Сіті. Що Я зробив для ЛУцька? - крім того, що Я є Приватний Підприємець і сплачую до казни податки, всіляко підтримую Українську Армію і т.д.. Я не буду питати що Ви зробили для Луцька, бо Мені не цікаво. Я спитаю по іншому: а що зробили для Луцька люди, які зображені на фото?
Люди до Володимир Показати IP 27 Травня 2015 09:30
Змінюватись не хочем і не будем! Хочем щоб було як колись, все скромно і без пантів галімих!
Микита до Володимир Показати IP 3 Червня 2018 15:27
А ти подивись хто присутній там, кого запросили, одні " бізнесменки". Чому не організувати для всіх простих лучан. Добре, що не забули запросити Лізу Яковенко з мамою. У нас все для тих хто має купу грошей!
чом Показати IP 27 Травня 2015 09:40
Арміі допомагає, думаю, майже кожен волиняка. А Ви вже перестаньте тикати ту армію куди треба й ку ди ні. Власне, на цьому заході люди відпочивали, про ато не згадували, веселилися. Справді було враження, що все в нас добре. Хоч на кілька годин. Цінуйте працю інших. А організатори добре потрудилися, щоб люди відволіклися. Хороша була вечірка, хоч сиділи ми на другому поверсі... На жаль!
a.tan Показати IP 27 Травня 2015 11:51
А в нас завжди є багато незадоволених.Що погано втому,що люди прийшли і відпочили? Вхідні білети були доступні кожному,не було якихось обмежень,окрім прохання,щоб дотримувалися "вечірнього дрес коду" і як на диво майже всі його дотрималися.Навіщо свій негатив виливати в цих коментарях.Люди навчіться поважати інших і впевнений в нас тоді буде все добре. І ще на рахунок "некрасивих",дуже помиляєтесь всі присутні жінки, незалежно від віку,були дуже гарні І жіночні.
Лучанка до a.tan Показати IP 27 Травня 2015 13:05
Доречі, а коли джинси та футболки стали вечірнім дрес кодом? =) Або ювантівські лахміття?)))) Чи айфон в руках людей -це вже автоматичний "дрес код" у Вашому місцевому приїжджому ратнівсько-маневицькому розумінні?)))) Так, в нас є багато невдоволених,згідна. І Андре Тан гарний дизайнер, погоджуюсь. Також, дякую йому за те,що він щось робить для України та українок,а не для себе, на відміну від багатьох отих, що прийшли на цей захід і виписують тут... Тому треба розрізняти в житті пАнти ниці та дійсно стиль! Стиль-це не 6 чи 5 айфон, не ауді, не БМВ, не боюлікі, не губи та біцепси! Зрозумійте, нарешті!!! І зрозумійте чому, нажаль, тут з Вас сміються!Не з дизайнера, а з вас!!!
До Лучанки до Лучанка Показати IP 3 Червня 2018 15:29
Супер!
Іолай Показати IP 27 Травня 2015 12:12
Не бачу Шиби
Не тривожте душу Показати IP 27 Травня 2015 12:43
ВОЙТОВИЧ!!! ВН ну не гоніть, будь-ласка! Людину з Рожищ можна вигнати, Рожище з людини - НІКОЛИ!!!!!
я Показати IP 27 Травня 2015 16:46
серед всього цього шобла,, наймиліша попелюшка, це офіціанточка
a Показати IP 27 Травня 2015 17:32
так смішно читати погані коменти)))) люди напевно з заздрості пишуть всякий негатив,!!!!! Андре Тан чудовий дизайнер, і моделі були шикарні!!!!! а негатив носіть з собою!!!
нікуди не ходжу, а в Показати IP 27 Травня 2015 23:17
була в магазині а.Тан...ну ціни там зашкал.....тільки ота купка цьоцок , що веселяться в баріку і можуть купити собі там щось....бо в основному на Волині дууууже низькі ЗП))))
Анонім Показати IP 28 Травня 2015 08:41
А хто тут bomond...????
Ольга Показати IP 28 Травня 2015 19:32
Я відвідала даний показ мод. Як на мене Андре Тан - чудовий дизайнер, а головне - український. Шкода що наші місцеві організатори не дотягують до його рівня. Я хочу сказати про "наближених" людей, яким давались кращі столики та місця, які навіть не відкривши рота, перемагали у конкурсах і отримували призи. І взагалі вся ця "прилюдія" перед показом виглядала дуже дешево(на жаль, тому що хочеться кращого рівня). Звертаюсь до організаторів - міняйтесь, перестань продвигати ці знайомства, робіть організацію таких заходів так, щоб хотілось на них ходити, а не споглядати дешеву виставу. Єдине що сподобалось це сам показ А Тана. Чому люди які дійсно цінують українську моду і просто купують собі квиток на показ в магазині, а прйшовши на показ їх садять десь в куточку де навіть не видно подіуму, бо всі столики зайняті так званим бомондом. Звичайно що це псує настрій і дає розуміння того, що ми насправді не міняємось, а ще живемо в 90-х.
уточню до Ольга Показати IP 29 Травня 2015 18:51
треба було замовити стіл заздалегідь, тоді б ви все бачили б.
теж там була до Ольга Показати IP 3 Червня 2015 12:00
з Ольгою абсолютно погоджуюсь, на перших столиках сиділи по запрошеннях, нам довелося сидіти в куточку де мало що було видно:(
567 Показати IP 10 Червня 2015 15:55
Луцький бомонд - це звучить навіть смішно. А нормальні лучани на таку хню не підуть. І ці вислови дизайнерів що модно цього року, а що ні - розвод лохів на мані

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus