USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Томос-тур» Порошенка розпочався з Рівного: містяни скаржаться на незручності на дорогах

10 Січня 2019 14:34
Першим містом передвиборчого «Томос-туру» Президента стало місто Рівне. Для забезпечення руху кортежу Президента Петра Порошенка в Рівному перекрили дороги та вимкнули світлофори.

«Петро Порошенко привіз Томос на Рівненщину! Оригінал документу з самого Константинополя!

Наша область – перша, яка побачила Томос про автокефалію Православної церкви України. Цей документ привезли у Свято-Покровський кафедральний собор у Рівному.

Нині там відбувається Подячна молитва за отримання Томосу про автокефалію та утворення Православної Церкви України на чолі із Патріархом Філаретом у присутності Президента України Петра Порошенка», - йдеться на сторінці Рівненської ОДА.

Як повідомляє видання ЧаРівне, у Порошенка буде закрита зустріч у Рівненському драмтеатрі, на яку не впустять навіть журналістів.

Разом з тим, жителі Рівного скаржаться на незручності, викликані візитом Президента. Про це у Фейсбуці повідомила Ліана Диновська.

«В більшості країн президенти не є ідолом, спокійно рухаються не кортежами, а велосипедами, попередньо подбавши про велодоріжки, але це все не про нас з вами! В нашому місті сьогодні президент! Світлофори відключено, сніг «злизано», патрульні вишикувані по всім вулицям міста, літак приземлився. Все місто дихає ним, нашим президентом», - пише вона.

Нагадаємо, попередньо планувалось, що 11 січня Петро Порошенко відвідає Луцьк. Проте, як стало відомо 10 січня, візит гаранта з незрозумілих причин відмінили та, попередньо, перенесли на 15 січня. До слова, в рамках підготовки до візиту гаранта голова Волинської ОДА Олександр Савченко підписав розпорядження звезти з усіх районів Волині 160 осіб для зустрічі президента у Волинському облмуздрамтеатрі та 2420 осіб на Театральний майдан Луцька для участі в «святково-обрядовому дійстві».

Також днями у Фейсбуці створили сторінку «Постав запитання президенту 11 січня. Волинь», на якій пропонували усім охочим прийти на Театральний майдан міста Луцька, де мав виступати Петро Порошенко і поставити йому актуальні питання, які турбують кожного. Оскільки візит скасували, на Фейсбук-сторінці опублікували топ-12 найпопулярніших запитань волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василь Показати IP 10 Січня 2019 15:39
Носиться, з тим томосом, як дурень з писаною торбою
Анонім Показати IP 10 Січня 2019 16:01
Гастроли шапито с клоунами)
Лучанин Показати IP 11 Січня 2019 23:03
Як в релігію вдарився перед виборами наш Петро) його тепер в церкві частіше побачиш чим на банковій) Може то хай не на президента, а замість Епіфанія буде, ну в своїй «церкві» правити?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus