USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Торги: луцьку лікарню обслуговуватиме місцева фірма

3 Лютого 2015 17:57
Луцька клінічна лікарня придбала медичних приладів та інструментів на 280 тисяч гривень. Про це йдеться у Віснику держзакупівель від 22 січня.

Процедурою закупівлі був запит цінових пропозицій. Відтак, до конкурсних торгів зголосилось дві фірми: київська «Реал Діагностик» та луцька «Західмедінвест».

У результаті виграв другий учасник, який запропонував найнижчу вартість, а саме, 288 505,35 гривні за медичні шприци, катетери й системи.

Оскільки очікувана вартість закупівлі становила 280 тисяч гривень, то кількість закупленої і поставленої продукції в лікарню зменшать відповідно до цієї суми.

Нагадаємо, протягом минулого року «Західмедінвест» уклав чотири угоди на постачання фармацевтичних препаратів та медичних приладів на суму понад 600 тисяч гривень, з них три угоди – з Луцькою міською клінічною лікарнею, одна – з Ковельським медичним об’єднанням.

Зауважимо також, у 2014 році на Волині лише 63% всіх тендерів на закупку лікарських препаратів та оснащення медичного призначення відбулись з першого разу. У решті випадків замовнику доводилось по декілька разів організовувати тендери для того, аби придбати необхідні ліки. У цих ситуаціях страждали хворі волиняни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 3 Лютого 2015 18:35
Власником фірми є Сидор з обласної.
баба до дідо Показати IP 3 Лютого 2015 18:50
А на чому Сидор так збагатився так? Лікар (будь-який) - це БЮДЖЕТНИК, з малою (відносно) зарплатою!
Вася до баба Показати IP 4 Лютого 2015 06:41
А на тому,шо нам і не снилось.І розплодив когорту лікарів,які за безплатео і добрий день не скажуть. Лікар з обласноі- звучить ДОРОГО!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus