USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

 У Луцьку хочуть дислокувати дві військові частини

25 Липня 2016 12:17
Волинські представники влади заговорили про розміщення на території обласного центру двох військових частин.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 25 липня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

З його слів, майже 30 мільйонів перевиконання бюджету у Володимирі-Волинському пов’язане саме з розміщенням на території міста військової частини.

Очільник області наголосив, що для цього у Луцьку створять усі необхідні умови.

Зокрема, як зазначив губернатор, на вулиці Стрілецькій потрібно відновити військове містечко з урахування потреб військових.

«Знаходження військової частини на території регіону – це пожвавлення інфраструктури і розвитку. Посеред Луцька є території, які не мають ніякого життєвого виду. Вони захаращені, зруйновані. Тому необхідно створити передумови для розвитку інфраструктури військових містечок на території Луцька, а також посилити активну діяльність місцевих органів влади і посприяти створенню нормальних прецендентів для оздоровлення військових з нормальним соціальним кліматом. Бо що ж це таке? На території тих частин, де раніше проживали військові, тепер тільки вітер гуляє», - висловився Гунчик.

Нагадаємо, раніше Інформаціне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що військовий аеродром, що у передмісті Луцька, хочуть зробити й цивільним. Однак, для того, щоб втілити задумане у життя, необхідно, аби на території летовища дислокувалась постійно діюча військова частина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
dddd Показати IP 25 Липня 2016 12:29
давно пора
а строить будет Показати IP 25 Липня 2016 13:09
су536
Іван Показати IP 25 Липня 2016 13:50
Солдати будуть хащі розбирати, траву фарбувати??? Може нероби з ОДА піднімуть свої ...ки і підуть в неробочий час служити народу!!!
нхя не смішно Показати IP 25 Липня 2016 13:53
Все "хочуть" і "хочуть". - Коли вже почуємо: "виконано", "зроблено", "втілено", "побудовано" етс?
Василь Показати IP 25 Липня 2016 14:44
Це звичайно чудово і я тільки за якщо в місто прибуде трішки грошенят і щось зробиться, але не забувайте що в воєнний час, якщо таке буде, наше місто стане більш ласою мішенню для ворога. За безпеку думати будемо потім? І дуже ще цікавить відносно аеродрому - чому для того щоб там був цивільний аеродром повинні обов'язково бути військові? В усіх країнах заради тої ж безпеки таке взагалі категорично заборонено. Поставте Гунчику ще одного кондиціонера, не може ж людина в такій спеці працювати!
Простолюдин Показати IP 25 Липня 2016 20:25
Комуняцкий Партійний бос може продукувати. Лише такі *ебільними рішення наповнення бюджету! На конструктив мізків не вистачає! А на людей лучан на*рати! Декілька днів тому впав у Староконстянтинові літак який у Луцьку літав?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus