USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку з бюджетних коштів виділили півмільйона на дітей-сиріт

29 Жовтня 2015 15:05
485,9 тисячі гривень виділили з цьогорічного бюджету міста на соціальну допомогу для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.

Про це під час засідання 80-ої сесії Луцької міської ради 28 жовтня повідомила начальник управління фінансів Лілія Єлова.

Так, з її слів, ці гроші спрямують на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також на грошове забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у 1 дитячому будинку сімейного типу та 4 прийомних сім’ях, що функціонують у місті спрямовано.



Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що, згідно із даними Єдиного державного автоматизованого реєстру, за станом на сьогодні в Луцьку нараховується 51,3 тисячі пільговиків. Окрім цього, з часу утворення Центру обліку бездомних осіб у Луцьку до установи звернулося 423 особи, які не мають постійного місця проживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 29 Жовтня 2015 22:18
Стільки коштів виділено, але у навчальних закладах всеодно збирають по 10 грн з дитини на дитячий фонд. дивно.........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus