USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку засудили водія, який збив скутериста

9 Квітня 2018 21:24
Водій «VOLVO», який допустив зіткнення з моторолером на вулиці Потебні у Луцьку, отримав 2 роки умовного покарання. Зауважимо, що водій моторолера отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 21 березня.

Як вдалося встановити суду, 11 травня близько 19:20 обвинувачений, керуючи технічно справним автомобілем марки «VOLVO V40», рухався по другорядній дорозі вулицею Потебні в напрямку до вулиці Гнідавської зі сторони вулиці Баранова у місті Луцьку. Зокрема, виїжджаючи на перехрестя нерівнозначних доріг, де головною є дорога по вулиці Львівській, водій проігнорував вимогу дорожнього знаку «проїзд без зупинки заборонено» та всупереч вимог «Правил дорожнього руху України» проявив неуважність та не стежив за дорожньою обстановкою, таким чином не надавши дорогу моторолеру «LIFAN SG1 50T-8», що рухався в крайній лівій смузі руху вулиці Львівської зі сторони вулиці Володимирської, та допустивши зіткнення з цим транспортним засобом.

Внаслідок порушення ПДР водієм «VOLVO», водій моторолера отримав середні та тяжкі тілесні ушкодження, зокрема відкритий подвійний перелом обох кісток правої гомілки зі зміщенням, а також перелом стегнової кістки.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та неооспорював фактичні обставини злочину.

Суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк роки, проте на підставі ст.75 КК України звільнив від відбуття покарання, якщо він протягом 2 років не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus