USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

У Мінську - демонстрація проти військових навчань з РФ

3 Липня 2017 17:09
У понеділок, 3 липня, у Мінську в День незалежності країни опозиція провела демонстрації проти спільних військових навчань з Росією, повідомляє УНІАН.

Акція була організована лідером опозиції Миколою Статкевичем та носила назву «За мирну Білорусь». Так, люди вийшли на вулиці, щоб висловити протест, зокрема, проти спільних військових навчань з Росією «Захід-2017».

Після закінчення акції Статкевич запевнив, що буде проведена ще одна демонстрація, однак станеться це неочікувано.

За словами опозиціонера, Білорусі потрібно мати нейтральні стосунки з усіма і не слід проводити навчання із Росією, яка воює з Україною.

Нагадаємо, 25 березня, у Білорусі до Дня волі відбулися акції протесту проти введеного «податка на дармоїдів». Крім того, ще за кілька днів до Дня волі у Білорусі почали затримувати активістів, опозиційних політиків і журналістів. До офісу правозахисників «Вясна» навідався ОМОН.

Крім того, 26 березня у Мінську також схопили десятки активістів, що вийшли на вулиці для підтримки затриманих під час Дня волі. Силовики забрали до автозаків щонайменше 32 пікетників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лєна Показати IP 3 Липня 2017 17:26
Краще б розповіли який парад сьогодні був у Білорусії. Крім військової техніки, ще їхали трактори, комбайни, самосвали - все білоруського виробництва. О в кого досвід треба переймати. Білорусія невелика держава, а сама тобі і тролейбуси, і автобуси робить. А ми сміття в Польщі купляємо. Сором українці! Хіба ж ми гірші за білорусів.
59 Показати IP 3 Липня 2017 22:34
Гірші.Бо вміємо тільки красти та г...обливати ближнього :(
ан Показати IP 4 Липня 2017 11:22
це просто влада у нас така. шо тільки про свій карман думає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus