USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У новорічну ніч Порошенка знову розіграли пранкери

1 Січня 2018 19:08
Пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) стверджують, що розіграли президента Петра Порошенка в новорічну ніч.

Запис і розшифрування розмови викладено на сторінці Кузнєцова в соцмережі "ВКонтакте", передає Ua 1.

Зателефонувавши Порошенку в новорічну ніч, один з пранкерів представився генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.


"Експромтом вирішили зателефонувати і привітати його. Для цього включили справжню фразу Єнса Столтенберга. Порошенко був просто щасливий, там на початку розмови він сказав: Вау!", – розповів Кузнєцов.


Під час розмови пранкер, який зображав Столтенберга, висловив надію, що президент не буде пити на Новий рік «занадто багато горілки». За словами Кузнєцова, після цієї заяви Порошенко кинув трубку.

Також пранкер уточнив, що дзвінок українському лідеру був зроблений буквально о 00.40 по Києву.



До слова, російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) вже не вперше розігрують главу нашої держави. Так, на початку грудня минулого року вони стверджували, що зв'язалися телефоном з Президентом України нібито від імені прем'єр-міністра Грузії Георгія Квірікашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ввв Показати IP 1 Січня 2018 19:27
Брешуть як собаки ті пранкери !!!!!!!!!!!
Анатоль Показати IP 1 Січня 2018 19:35
Шош то робиться
Активіст Показати IP 1 Січня 2018 20:13
https://www.youtube.com/watch?v=ZTtj_RPt9aA
Богдан Сташинський Показати IP 1 Січня 2018 22:04
Ці пранкери ... !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus