USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пранкери заявили, що знову розіграли Порошенка по телефону. Аудіо

5 Грудня 2017 23:27
Російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) стверджують, що знову зв'язалися по телефону з Президентом України Петром Порошенко. Запис діалогу з нібито Порошенком від імені прем'єр-міністра Грузії Георгія Квірікашвілі опублікували на своєму YouTube-каналі.

Про це повідомляють «Новини Донбасу».

У розмові людина від імені Петра Порошенка каже, що український бізнесмен Сергій Курченко фінансує акції лідера партії «Рух Нових сил» Міхеїла Саакашвілі для дестабілізації обстановки в Україні.

«Курченко повністю відповідає за конфіскацію і реквізицію нашої власності на окупованому Донбасі і він цими ж грошима фінансує його (Міхеїла Саакашвілі, - авт.) акції», - сказав він.
Також в розмові зазначається, що питання про видворення Саакашвілі з території України ще не вирішене. Співрозмовники домовилися про наступний дзвінок для обговорення деталей ситуації навколо колишнього президента Грузії.

Як стверджують пранкери, це їх третя телефонна розмова з Петром Порошенком. В кінці запису їх співрозмовник скидає трубку після того, як з'ясовується, що він розмовляє з пранкерами.

У листопаді 2016 року прес-секретар президента України Святослав Цеголко прокоментував розмову Петра Порошенка з російськими Кузнєцовим і Столяровим. Він стверджував, що опублікований ними запис був змонтований, а самих пранкерів звинуватив в роботі на ФСБ РФ.

Зазначимо, що Саакашвілі інкримінують сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності. Вранці 5 грудня в його квартирі невідомі вибивали двері. Екс-губернатор Одещини видерся на дах будинку, де переховувався від силовиків, які прийшли з обшуком.

Читати ще: Затримання Саакашвілі. Головне про спецоперацію СБУ та ГПУ

Після цього політика вивели з будинку і посадили його до мікроавтобуса, проте прихильники Саакашвілі заблокували авто і не дали вивезти його. Згодом активісти пішли до Верховної ради.

Під час брифінгу Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що діяльність Саакашвілі в Україні фінансував олігарх Сергій Курченко. Також Луценко зазначив, що у Саакашвілі - статус втікача і що він має 24 години на те, аби здатися правоохоронцям. Натомість Саакашвілі заявив, що не збирається здаватися добровільно та спростував будь-який зв’язок з Курченком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вова згоранський Показати IP 6 Грудня 2017 00:38
Петька рулит......
777 Показати IP 6 Грудня 2017 12:50
Це маразм повний, прем'єр міністр Грузії, говорить дуже чисто по "русскій", яка на грузина, подивіться хоча б одне інтерв'ю з Георгія Квірікашвілі і самі все зрозумієте. Міша нічого розумнішого не придумав як цей фейк з розіграшем, клоун та годі, відправте "ди?іла" в Грузію хай там народ розводить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus