USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку зіткнулися легковик «Рено» та мотоцикл «Ямаха». Оновлено

14 Квітня 2023 12:09
ДТП, в якій постраждав мотоцикліст, сталася вранці на проспекті Перемоги в Луцьку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Як прокоментували у пресслужбі ГУ НП у Волинській області, близько 11.30 зіткнулися мотоцикл «Ямаха» та легковик «Рено Сандеро».

Зі слів очевидців, мотоцикл та автомобіль рухалися у попутному напрямку. Проте, коли мотоцикліст намагався проїхати в проміжку між авто та бордюром, відбулося зіткнення.

Внаслідок аварії постраждав водій мотоцикла.

На місці ДТП працюють медики та поліцейські.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
велосипед Україна Показати IP 14 Квітня 2023 13:14
переміг Запорожець який стояв в гаражі
Олександр Показати IP 14 Квітня 2023 13:44
Мотоцікліста шкода, точніше, шкода, що постраждало його здоров'я, але ПДР однакові для всіх і мотоцікліст мав би дотримуватись ПДР, а не створювати аварійну ситуацію, через що постраждав водій авто щодо необхідності ремонтувати своє авто і втрату часу, особливо перед святами. Поки працівники поліції оформляли ДТП, на шляхопроводі створився невеликий затор і от один, подібний потерпілому, мотоцікліст, якому "треба швидше за інших" доіхати до місця призначення, "виліз" на полосу зустрічного руху, а полоси розділені двома суцільними лініями, і я ледь в нього не в'іхав. Починається тепла пора року і на дорогах збільшиться кількість мотоціклістів і якщо патрульна поліція не буде достатньо звертати увагу на мотоціклістів, ситуація на дорогах значно погіршиться.
Олег Показати IP 14 Квітня 2023 20:04
Вона погіршиться якщо ви не навчитись в дзеркала дивитись на своїх машинах
Вася Показати IP 14 Квітня 2023 21:49
Зрозуміти, що прийшла весна, досить просто - постійні новини про дтп з мотоциклістами. Шкода водіїв авто, які отримують проблеми, через пацанчиків на мотоциклах, котрі думають, що вони супер круті та безсмертні.
Діма Показати IP 14 Квітня 2023 22:12
Подивіться відео дтп і тоді стане ясно шо та баба не знає про дзеркала. Журналіст який писав/ла цю статтю краще б опирався на факт, а не фантазію бабульки. Шо не буть, і як завжди винен мотоцикліст.
Анонім Показати IP 16 Квітня 2023 08:52
Чому у людей, які навіть не поцікавились з інших джерел, такі маленькі мізки? Завжди у всіх ДТП, якщо є мотоцикл, винний точно мотоцикліст, бо він «не вміє» їздити. Але якщо б ви мали здоровий глузд, то зрозуміли, що зараз на дорозі багато людей, які просто напросто покупляли права і роблять аварійні ситуації, а винними себе не рахують. Цей мотоциклісти їхав собі спокійно по правій стороні, і НЕ намагався «проїхати в проміжку», доки мадам не вирішила переїхати в праву полосу не дивлячись у дзеркала, і збила просто напросто мотоцикліста, який добре що хоч живий залишився.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus