USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У США літак почав розпадатися просто в повітрі, деталі впали на житловий район. Відео

21 Лютого 2021 11:35
У США в суботу, 20 лютого, у пасажирського літака Boeing 777-200 компанії United Airlines під час польоту над містом Брумфілд, штат Колорадо, відмовив двигун. Деталі його обшивки впали на житловий район.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на ABC News.

На кадрах, які опублікували користувачі мережі, видно, як двигун запалюється в повітрі. Після цього деталі авіалайнера почали падати з неба на вулиці і двори Блумфілда.
При цьому велика частина двигуна впала на задньому дворі одного з будинків.
Про постраждалих у результаті події поки що не повідомлялося.

Відзначається, що екіпажу вдалося вдало посадити борт у міжнародному аеропорту міста Денвер, із якого він раніше вилетів. На борту перебував 231 пасажир, а також 10 членів екіпажу. Ніхто з них не постраждав.

«Деякі уламки впали в парку Коммонс, а також в районах Нортмур і Ред Ліф, – розповіли у місцевому відділку поліції. – Наші патрульні працюють над їхнім виявленням».

Поліцейські закликали жителів міста не торкатися шматків двигуна та одразу повідомляти про знахідку правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus