USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Посол США в ООН Ніккі Гейлі подала у відставку

10 Жовтня 2018 08:15
Посол США в ООН Ніккі Гейлі подала у відставку та залишить пост наприкінці цього року. Про це вона заявила під час спільної прес-конференції з Дональдом Трампом в Білому домі, пише Український інтерес.

“Для мене було честю і благословенням представляти країну, в якій я виросла і яку я дуже люблю”, – сказала Гейлі.

Вона зазначила, що за останні два роки ситуація в міжнародній політиці змінилася. Хоча багато країн незадоволені діями США, однак вони все ж поважають країну, яка ухвалила багато важливих рішень.

Водночас президент Сполучених Штатів подякував Гейлі за “фантастичну роботу”, яку вони зробили разом. Також він зазначив, що знав про ймовірність відставки ще півроку тому.

Конкретної причини для своєї ротації вона не назвала, але додала, що їй “просто час іти”, бо вона зробила в ООН усе, що хотіла.

На прес-конференції вона вкотре підтримала президента, хоча інколи мала з ним розбіжності.

Очікується, що Дональд Трамп обере наступника Гейлі протягом наступних кількох тижнів.

Нагадаємо, Ніккі Гейлі мала чітку позицію щодо РФ. Вона заявляла, що Вашингтон не скасує і не послабить штрафні заходи щодо Росії.

Також вона переконана, що РФ втручається у вибори.

Неодноразово вона висловлювала недовіру США до Російської Федерації та до її президента Володимира Путіна, і не припускала дружби між країнами.

Водночас Гейлі підкреслювала важливість та необхідність проведення самітів та діалогу між президентами Росії і США.

Чітку позицію вона мала щодо КНДР: “Ми не хочемо війни. Північнокорейський режим не пройшов точки неповернення. Якщо Пхеньян погодиться припинити ядерну програму, він забезпечить собі майбутнє”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 10 Жовтня 2018 08:20
таке ж саме гниле брехливе чмо як і попередниця саманта пауер... хоча звичайно набагато красивіша за попереднє чучело.. хто буде наступним брехунцем в ООн від сша???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus