USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волонтери з Волині відвезли гуманітарну допомогу на Донеччину

14 Липня 2022 21:42
Волонтери з Іваничів завезли військовим в Донецьку область благодійну допомогу, яку назбирали у пункті збору завдяки небайдужим жителям Іваничівської, Павлівської та Нововолинської громад.

Засоби гігієни, одяг, взуття, різноманітну техніку, коптери і запчастини до автомобілів, відремонтований та новий генератор, овочі й фрукти, кілька ящиків «сухого» борщу, вермішелевого і горохового супів, які власноруч роблять місцеві волонтери, та інші продукти харчування днями відвезли в гарячі точки Бахмутського напрямку. Про це інформує БУГ.

Аби доставити допомогу, волонтери здолали понад 1,5 тисячі кілометрів важкої дороги в одну сторону без перерв і сну. Проїжджати доводилось і під час ворожих обстрілів й біля тих житлових кварталів, які буквально дві-три години тому розбомбили окупанти.
Допомогу отримали не лише бійці на передовій, але й ті військовослужбовці, які наразі перебувають на лікуванні в госпіталях Донеччини, а також місцеві мешканці, які через бомбардування і обстріли рашистів, лишилися без рідних домівок і фактично живуть в підвалах і укриттях.
Продукти, техніку та речі першої необхідності в Донецьку область відвезли місцеві активісти Ігор Маковський та Віктор Артюх.

Як розповів Ігор Маковський, незважаючи на величезний ризик і реальну небезпеку, й надалі возитиме допомогу бійцям на передову. Адже вона їм дійсно дуже потрібна. А інколи без речей, привезених волонтерами, військові й взагалі не можуть обійтися. Адже дістати їх там, в гарячих місцях, просто неможливо.

Волонтер і від себе особисто, і від бійців на передовій дякує кожному, хто допомагає гривнею чи якимись речами. Адже без підтримки небайдужих людей просто не було б чого везти.

Однак активіст просить не зупинятися, а допомагати ще більше. Адже список усього необхідного військовим не зменшується. Їм регулярно потрібні білизна, одяг і взуття, автомобілі й запчастини до них, дрони, тактичні навушники, тепловізори, різноманітні побутові знаряддя праці, а ще бойові і технічні засоби та військова техніка.

Продукти та речі першої необхідності закликають приносити в Пункт збору та видачі гуманітарної допомоги, який знаходиться в Іваничах на вулиці Грушевського 1.

Крім того, активістам можна надавати фінансову допомогу, адже вони купують військовим захисну амуніцію, техніку й засоби, які їм дуже потрібні.

Перерахувати кошти можна на картку: 5168 7520 1052 4950 – Ігор Маковський.

До слова, активіст регулярно возить допомогу на передову. Він вже кілька десятків разів їздив в гарячі місця Миколаївщини, Чернігівщини, Донеччини і Луганщини.

Наступну поїздку Ігор Маковський планує вже за тиждень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus