USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вже завтра у Володимирі-Волинському - велопарад

27 Травня 2017 17:01
28 травня, в неділю, жителі Володимира-Волинського та гості міста матимуть нагоду взяти участь у велопараді «Велодень», який відбудеться у місті вже втретє. Захід об’єднує велолюбителів різного віку – від малюків до людей старшого віку обох статей.

Про це йдеться на сайті міста.

Організатори акції, приуроченої до Міжнародного Велодня, – управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради та фейсбук-спільнота «ВелоВолодимир».

Збір охочих взяти участь у велопробігу – об 11:00 на Площі Героїв.

Маршрут руху велоколон: Площа Героїв – вул.Ковельська – вул.Драгоманова – вул.Устилузька – вул.Луцька – вул.Привокзальна – вул.Князя Олега – вул.Генерала Шухевича – вул.Ніла Хасевича – вул.Ковельська – Площа Героїв.

Як повідомляють організатори, акція не несе ані політичного, ані комерційного забарвлення, має на меті популяризацію велосипеда – як екологічної альтернативи автомобілю, велоспорту, активного та здорового способу життя, пропаганду взаємоповаги та безпеки на дорогах, привернення уваги до проблем велосипедистів.

Учасникам велопараду з собою мати – велосипед, шолом, гарний настрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вова згоранець Показати IP 28 Травня 2017 01:56
все це войско на роверах видправити на ДАНбас и хай там по окупований територии пройдуть. з украинскьким прапором.. будете тоди результат.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus