USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Єгипет вводить платні туристичні візи, – ЗМІ

5 Березня 2020 08:44
Влада Єгипту впроваджує візи для туристів, які відвідують країни.

Про це повідомляє Кореспондент із посиланням на російські ЗМІ.

За наявною інформацією, ініціатором такого рішення став прем'єр-міністр Мустафа Мадбулі. Нові правила в'їзду і перебування на території Єгипту набудуть чинності влітку 2020 року. Турист, який придбає візу, зможе відвідувати країну протягом 5 років, але залишатися в ній не довше, ніж на 90 днів поспіль.

Нові дозвільні документи можна буде оформити через єгипетські консульства або на порталі з оформлення електронних віз. Туристам, які прилітатимуть в аеропорти Луксора і Асуана в найспекотніші місяці, обіцяють знижку в розмірі 10 доларів.

Торік повідомлялося, що в рамках ініціативи ООН щодо захисту флори і фауни Червоного моря у Єгипті туристам заборонять годувати риб, бо це забруднює воду хімією і завдає шкоди кораловим рифам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Турагент Показати IP 5 Березня 2020 09:31
Туристичні візи в Єгипті як були так і залишаються. Для кого придумана нова віза НА 90 ДНІВ знають лише єгиптяни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus