USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З луцької автостанції не вийшли в рейс майже 40 автобусів. Пояснили причину

26 Жовтня 2021 10:40
З Луцької автостанції № 1, що на Конякіна, 25 жовтня у рейс не вийшли 39 міжобласних автобусів через невакцинованих водіїв.

Про це Суспільному розповів старший диспетчер Луцької автостанції № 1 Віталій Бондарчук.

Не вийшли у рейс водії, які мали прямувати до Вінниці, Хмельницького, Львова, Рівного та Вараша.

«Нині здійснюють лише рейси ті автобуси, водії яких вакциновані, та перевозять людей з вакцинацією або з ПЛР-тестами», – каже диспетчер. Додає: автотранспортні підприємства відмовляються від міжобласних перевезень.

«Водії кажуть, що не мають сертифіката. Це тільки міжобласні рейси. Не пішов в рейс Луцьк-Вінниця, Хмельницьке АТП не буде вже виконувати. Тому що об’єктивні причини, і разом з тим – зниження пасажиропотоку», – розповідає Віталій Бондарчук.

Про зменшення кількості пасажирів говорить і водій автобуса Луцьк-Львів Святослав Красовський. Він нині виїхав з автостанції без жодного пасажира. Каже: охочих їхати стало менше, бо невигідно.

Читати також: «Пішов на...Ти не доктор»: на автостанції у Луцьку – протистояння між водіями і пасажирами без ковід-сертифікатів

«Я відправляюсь о 06:30 зранку зі Львова. Приїжджають люди з-за кордону. Деякі мають сертифікати, деякі ні. Я ж не буду тих людей залишати. Якщо я їх залишу тут, то якій мені смисл їздити? Їх тоді будуть забирати нелегальні перевізники», – додає керманич автобуса.
Нагадаємо, Кабінет Міністрів затвердив нові правила пасажирських перевезень на час карантину. Згідно з постановою, з 21 жовтня пасажири та водії будуть зобов’язані мати при собі сертифікат вакцинації або результати ПЛР-тестування. Нові правила стосуються як регулярних, так і нерегулярних перевезень пасажирів, зокрема автомобільного, авіаційного та залізничного транспорту міжобласного сполучення.

22 жовтня у Луцьку на автостанції №1 скасували 68 міжобласних рейсів. Найбільше – на рівненському та вінницькому напрямках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Сергій Показати IP 26 Жовтня 2021 11:21
Як же запарили ті вакцинатори. Мало того, спокійно жити не дають населенню своїми обмеженнями, так ще і здорових людей роблять інфікованими з ослабленим імунітетом, замість того, щоб лікувати хворих і проводити роз'яснювальні заходи по укріпленню імунітету.
Анонім до Сергій Показати IP 26 Жовтня 2021 12:51
Дурненький, з яких то пір вакцинація інфікує і послаблює імунітет? Начитався казочок і дезінформуєш людей? Яка мета в тебе?
Сомалі до Сергій Показати IP 26 Жовтня 2021 13:03
Пане Сергію - можна переїхати в Сомалі. Або Судан. Там не треба довідок бо вакцин немає. від слова "взагалі". Подивіться, які жорстки антиковідні правила в Європі. А ще краще підіть на екскурсію в ковідну реанімацію в Боголюби. Краще ногами (а не на каталці....).
Оленка до Сомалі Показати IP 27 Жовтня 2021 09:44
А ви сходіть в онокодиспансер, або поцікавтесь статистикою смертності в країні. Влада нічого не робить, щоб попередити ці хвороби чи дати безкоштовне лікування, а тут таке піклування за народ))). А до Європи нас не рівняйте, там захист людей на найвищому рівні у всіх сферах, а ми країна третього світу
Пиз до Оленка Показати IP 27 Жовтня 2021 11:02
Оленко, у вас в голові країна третього світу. Звідси всі проблеми у шизанутих антиваксерів.
Всезнайко Показати IP 26 Жовтня 2021 11:27
Є Бла-бла-кар...
!!! Показати IP 26 Жовтня 2021 11:42
Всім увага!!! Завтра перевірка на глисти!!@ Всім бути проглистованими або здати мазок на вокзалі!!@ Дуже поширена хвороба,яка загрожує людству!!!!! І люди наче подуріли....
КаМін Показати IP 26 Жовтня 2021 12:59
Шоби не дратувати пасажирів, тепер достатньо зробити шприцом вакцинацію чотирьох коліс автобуса ! І їдь собі !
Хаха Показати IP 26 Жовтня 2021 14:43
Замість того,що б проводити дезинфекцію автобусів,то вчепилися до пасажирів.
Лучанка Показати IP 27 Жовтня 2021 00:09
То виходить що влада паралізує роботу автостанцій і залізничного транспорту., а збитки перевізникам хто платити буде?! Це ж непрофесійно лізти в сферу поза компетенцією,чому раптом перевіряти вакцінацію людей мають перевізники?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus