USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За Насіровим до лікарні в Феофанії прибув реанімобіль

3 Березня 2017 18:46
До лікарні у Феофанії, в якій перебуває голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, прибув реанімобіль. Про це повідомляє УНН з посиланням на вахтера лікарні.

Як стало відомо агентству з власних джерел, цей автомобіль організувало НАБУ для перевезення Романа Насірова до лікарні БСМП, де є спеціальне відділення із посиленою охороною.

Очевидно, лікарі не можуть взяти на себе відповідальність за транспортування Насірова, тому, швидше за все, буде скликано консиліум. Спеціалісти мають визначити ступень ризику для його здоров’я та можливість транспортування до БСМП.

До складу консиліуму мають увійти представники МОЗ, Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова та Інституту серця. Спеціалісти мають вивчити документацію, яка містить інформацію про пацієнта та власне стан Насірова, якого було прооперовано. Тільки після цього будуть ухвалюватися рішення щодо подальших дій стосовно Насірова, зокрема і питання обрання для нього запобіжного заходу.

Як стало відомо, Роман Насіров перебуває у седативному стані після операції.

Станом на 17:30 відомо, що вирішується питання про транспортування голови Державної фіскальної служби Романа Насірова до слідчого ізолятора. Про це в ефірі Newsone заявив народний депутат Андрій Журжій.

За інформацією DT.UA, детективи Національного антикорупційного бюро отримали у "Феофанії" лікарську довідку щодо стану здоров'я Насірова, в якій не підтверджено попередній діагноз "інфаркт". Офіційний висновок лікарів - у нього є можлива загроза на інфаркт.

"Діагноз, вказаний в документі, дозволяє транспортування Насірова до суду для обрання запобіжного заходу", - сказав співрозмовник DT.UA, не вдаючись в деталі. Разом із тим, він уточнив, що стан здоров'я Насірова оцінюється, як "середньо важкий", в тому числі у зв'язку з депресією очільника ДФС.

Як пише видання, Насірову можуть обрати запобіжний захід вже сьогодні.

Нагадаємо, 2 березня ввечері до Феофанії, де перебував Роман Насіров, прибули, за даними ЗМІ, представники НАБУ і САП. Главу Державної фіскальної служби у четвер увечері, 2 березня, затримали у так званій «справі Онищенка»,

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ НАБУ ВЗЯЛОСЯ ЗА НАСІРОВА І ЧИМ ЦЕ ЗАГРОЖУЄ

Згідно з повідомленням у ЗМІ, главу Держаної фіскальної служби Романа Насірова знімають з посади шляхом активізації кримінальної справи заради перепідпорядкування фінансових потоків від Фіскальної служби в інше русло. Окрім того, на крісло глави ДФС вже є погоджена кандидатура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сераховичі Показати IP 3 Березня 2017 18:50
Невже прямо за кордон?(( .Украінці в цирку незабаром сміятись не будуть
юзько пилсудськый Показати IP 3 Березня 2017 19:09
Відомий всім "ходик". Але спрацьовує на відмінно. Маю надію, що в реанімаційному відділені знайдеться "файний" лікар.........
Платник податків Показати IP 3 Березня 2017 19:15
Христом Богом молю хоть цього злодюгу не випустіть за бугор з мільйонами так як Лазаренка і Фірташа.В Америки і своіх грошей хватае,а Украіні ох як іх не хватае. Так само наші правителі спостерігали як Вітя Федора син вивозив награбоване добро в Росію!!!
Перехожа Показати IP 5 Березня 2017 14:10
З таким здоров'ям давно на пенсію пора.... чомусь так різко у всіх серця хапають, депресії, бідні нещасні не транспортабельні..... Один Бог знає як це вже усім набридло. Але вони свій суд отримають як не від людей то від Бога.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus