USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Зникнути на 24 години»: світ захопила нова небезпечна гра для дітей

10 Липня 2019 11:17
«Зникнути на 24 години» - гра, під час якої зникали діти в різних країнах світу, торкнулася Естонію. В цьому році працівники поліції доводилося часто розслідувати подібні «липові» зникнення. Про це повідомляє УНН з посиланням на ERR.

Керівник патрульної служби Іда-Харьюского відділення поліції, майор поліції Юхан Євонов таку поведінку називає безвідповідальною. «Молоді люди могли б подумати, в якому стані їх батьки, скільки сил з боку державних служб відправляється на пошуки. Але ж в цей час хтось дійсно може потребувати допомоги», – сказав Євонов.

Поліція відзначає, що близьким зниклого не можна приховувати інформацію від поліції. Наприклад, якщо підліток втік з дому після сварки з батьками або якщо батько його вдарив, про це потрібно сказати правоохоронцям.

На жаль, на переживаннях близьких зниклого безвісти людини намагаються нажитися і шахраї. За словами Юхана Євонов, були випадки, коли з рідними зв’язувалися зловмисники і, представляючись добровольцями, вимагали гроші за пошукову операцію. Він підкреслює, що пошуки зниклого завжди ведуться безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus