USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«1 вересня без квітів»: луцька школа долучилась до всеукраїнської акції

2 Вересня 2019 19:38
Луцька загальноосвітня школа № 19 цьогоріч долучилася до всеукраїнської акції «1 вересня без квітів». Таким чином, учні, вчителі та батьки допомогли коштами благодійним організаціям, робота яких спрямована на боротьбу з раком.

На святкову лінійку до цього навчального закладу завітав виконуючий обов`язки голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук. Він привітав з Днем знань колектив Луцької загальноосвітньої школи № 19, яку, до слова, він закінчив, – повідомили в пресслужбі Волинської ОДА.
Олександр Киричук побажав школярам успіхів у навчанні, а вчителям сили, натхнення та мудрості. Усім зичив здоров`я, щастя благополуччя та мирного неба над головою.

Директорка школи Анжела Масиник, вітаючи школярів з Днем знань, висловила сподівання на успіхи школярів. У вітальному слові зауважила, що шкільна родина багата на випускників, які чимало досягли і пишаються, що вони є випускниками цієї школи, чого й побажала наступникам.

«Наші минулорічні випускники підтвердили свій високий рівень знань. Ми очолюємо список загальноосвітніх шкіл, а серед усіх закладів – займаємо 9 місце. Ми в десятці найкращих. Сподіваюся, що результати цьогорічних старшокласників будуть ще кращими. Тож впевнено і сміливо до здобуття нових знань», – промовила директор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Вересня 2019 20:14
Молодці,вже давно пора позбутися цієї показухи походженням з ссср.Краще допомогти людям!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus