USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

10:0 не вийшло, або Як «Волинь» виборювала перемогу над «Поділлям». Фоторепортаж

3 Серпня 2021 09:14
Ще до початку сезону молодь «Волині» на чолі з Альбертом Шаховим хоронив чи не кожен вболівальник у соцмережах. Проте у першому турі «хрестоносці» показали, що не збираються бути хлопчиками для биття у цьому розіграші Першої ліги, зігравши результативну нічию з доволі сильним «Агробізнесом» (2:2).

У другому турі «Волині» потрібно було доводити, що результат попереднього матчу – не випадковість. У суперниках – хмельницьке «Поділля», з яким більшість гравців теперішнього складу «Волині» знайомі за виступами у Другій лізі минулого сезону. Днями нашу команду сколихнула жахлива новина – з життя пішов легендарний нападник Володимир Дикий, тож на матч «хрестоносці» вийшли з чорними стрічками на лівій руці.
Перед матчем фани «Волині» провели традиційний марш на старті сезону, задимівши увесь центр міста та продемонструвавши підтримку команді. А один із молодих вболівальників приніс плакат, яким вангував перемогу «Волині» з надоптимістичним рахунком – 10:0.
Традиційне підняття прапору капітанами команд у першому домашньому матчі сезону, Гімн України, і арбітр дав стартовий свисток. Під час цього матчу волиняни обрали захисну тактику, віддавши м’яч супернику та зробивши ставку на контратаки і максимальну самовіддачу в кожному епізоді.
Попри те, що гості більше володіли м’ячем, до моментів справа у них не доходила. Натомість свій шанс у в’язкій грі отримала «Волинь»: Ляшенку дещиці не вистачило, щоб дотягнутися до м’яча під час виходу віч-на-віч з голкіпером.

Вже у першій половині зустрічі Альберт Шахов вирішив замінити Янчука, якого з’їдали захисники, випустивши Теслюка.
Наприкінці тайму «Поділля» розігралося та змусило кілька разів вступати у гру Віталія Неділька, однак досвідчений кіпер залишив свої ворота сухими.

На початку другої половини «хрестоносці» могли пропустити, але колишній нападник «Волині» Карпенко зіпсував свій момент. Натомість лучани самі забили: на 58 хвилині після подачі зі штрафного Войтіховський головою скинув на Кобзаря, який випередив голкіпера та переправив м’яч у ворота – 1:0.
На куражі волиняни побігли подвоювати перевагу, зокрема знову момент мав Кобзар – нападник накрутив захисників, але влучити у ближній кут воріт не зумів. Згодом Чернов якимось неймовірним чином за допомогою фінтів обіграв кількох захисників, продерся після падіння та зробив удар-постріл, який Чуваєв відбив на Рябова, а хавбек потужним ударом «перевірив» захисника.
Хмельничани не збиралися здаватися та прагнули вирвати бодай нічию, створивши кілька небезпечних моментів, втім захист «Волині» зумів витримати тиск та до кінця гри залишити ворота сухими, тож фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу лучан – 1:0.

Навряд чи хтось очікував, що після двох турів в скарбниці «Волині» буде чотири очки, лише вищезгаданий молодий вболівальник лучан дуже вірив у свою команду. Наприкінці гри він зметикував і закрив зайвий нуль у графі забитих м’ячів «хрестоносців» на своєму плакаті.
Поки місцева молодь нестачу досвіду компенсує неймовірною самовіддачею, показуючи, що точно не буде командою, з якою буде легко будь-якому супернику.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юра Показати IP 3 Серпня 2021 10:29
Нормально, навіть добре.
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 3 Серпня 2021 11:12
Молодці!!! Вітаю тренерський штат та гравців ФК "Волинь" з перемогою. Рахую, що перемагати суперників у Першій Лізі можна і треба. Саме головне, що більшість, якщо не 85% молоді клубу це розуміють та бажають донести до уболівальників команди, що вони не гірше за тих варягів-легіонерів, які ще при тому коштують чималі гроші. Я особисто вірю у свою улюблену команду. Тільки би у молоді сил хватило на весь сезон!!!???
Лучанин Показати IP 3 Серпня 2021 14:36
Оте недолуге слово "вангував", варто взяти в лапки. Не розумію чим воно так багатьом подабається, що навіть журналісти використовують
Луч Показати IP 3 Серпня 2021 15:33
Коли буде по чесному, в кожній області свої гравці, а в збірній лише українці? тоді буде справжній футбол. Це ж маячня з роздачою паспортів. От Усик він ж укр. боксер, це дурниця дати йома паспорт США чи Німеччини і що, тепер він стане їхній чемпіон. Люди давайте бути відвертими лише футболісти які на родились на тій чи іншій землі повинні представляти свої міста області і країни!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus