USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

100 підопічних Терцентру отримають подарунки до 9 Травня

8 Травня 2014 08:37
З нагоди Дня Перемоги у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька відбулося свято для ветеранів.

Вогник зібрав за святковими столами 7 травня понад 40 ветеранів – учасників бойових дій, дітей війни та прирівняних до них категорій. Усього ж, як розповіла директор Територіального центру Галина Шатецька, з нагоди 9 Травня планують привітати 100 підопічних установи – ветеранів та малозабезпечених. Подбав про людей старшого покоління благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Для привітання ветеранів благодійники надали 100 продуктових наборів.

Зі словами подяки і суму за втратами, які зазнала Україна під час війни, звернулася до присутніх на вогнику заступник голови благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич. Вона зачитала вітання від народного депутата та засновника фонду Ігоря Палиці: «Це День Пам’яті, осмислення уроків війни. І саме сьогодні, коли Україна в часі великих випробувань, коли проти нашого народу ведуть неоголошену війну, ми, як ніколи, відчуваємо ціну мирного неба. З вдячністю схиляємо голову перед живими героями, з глибокою повагою і сумом згадуємо про загиблих. Нехай страшне слово «війна» для українського народу буде тільки сторінкою з підручника історії про події, які завершились у 1945 році. Бажаю ветеранам і усім волинянам міцного здоров’я, злагоди і миру». Ірина Констанкевич побажала ветеранам сили і здоров’я на багато років життя.

За сприяння міської ради для ветеранів організували святковий обід та вручили їм мед. У холі Територіального центру розмістили виставку нагород та значків майора запасу Володимира Горбика. Працівники Територіального центру та учасники художньої самодіяльності Маяківського будинку культури підготували для ветеранів тематичні концертні номери.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна довіра Показати IP 8 Травня 2014 10:42
Новий Луцк - Молодці !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus