USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Революційний Київ. МИ ЦЕ БАЧИЛИ. ФОТОРЕПОРТАЖ

11 Грудня 2013 18:18
Як виглядає столиця під час історичних подій Євромайдану та напередодні спроби розгону мітингувальників – у фоторепортажі Волинських Новин.

Київ протягом останніх декількох днів нагадує окуповане місто. Сюди щодня прибувають тисячі вояків внутрішніх військ та бійці спецпідрозділів, які блокують вулиці усе ближче до Майдану Незалежності. Незважаючи на це, капітулянтських настроїв серед євромайданівців немає, вони готові стояти до останнього та не піддаватися на провокації та заклики до насилля. Удень з представниками внутрішніх військ мітингувальники доброзичливо спілкуються, пригощають гарячим чаєм та канапками. Ті, своєю чергою, запевняють, що вони неагресивні та не налаштовані атакувати мирних протестувальників.

Будівлю Київської міської державної адміністрації контролюють мітингувальники. Так, її стіни розписані революційними гаслами та написами «Штаб революції» та «Революційний трибунал».
Новорічну «йолку» своїми банерами прикрасили євромайданівці з усіх регіонів України, а також закордонні прихильники мирних акцій протесту у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Остап Показати IP 11 Грудня 2013 19:36
Як вже дістала ця недільна революція...
Крук до Остап Показати IP 11 Грудня 2013 20:30
Ще більше дістали такі як ти :-(
Семен Показати IP 11 Грудня 2013 20:39
Так поперекидывать лавки и поразрысовывать стены? Это в Европу? Не пепепутали?
Любі свині Показати IP 11 Грудня 2013 22:05
Остап і Семен - то тіпа Мельника хрюки?
Нормальний Показати IP 11 Грудня 2013 22:08
Страшно виглядає столиця... Майдануті заср...ли.
всім п.здіватим Показати IP 11 Грудня 2013 22:54
у Києвраді сама правильна і смачна кухня. Громада Києва найяскравіше пригощує протестуваоьників. Слава Україні нарешті ці два слова звучить. Їдьте на Київ це історія і чи ви осторонь чи ви назавжди впишете свої імена. Нова влада нова конституція.
всім Показати IP 12 Грудня 2013 09:16
Взяти того д**ла, що розмалював стіни, і на лобі йому написати, що він д**л. нічого в житті корисного не зробило, тільки нищить зроблене чужими руками. До речі, а звідки взяли, що відбувається революція? Це просто масові безпорядки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus