USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найкращі гравці «Волині» - Бікфалві та Сімінін

11 Грудня 2012 10:57
Румунський півзахисник луцької «Волині» Ерік Бікфалві потрапив у п'ятірку гравців Прем'єр-ліги сезону 2012/2013 років, які найчастіше б'ють по воротах суперника та пасують в карний майданчик.

Статистичні показники першої частини сезону підсумував сайт Football.ua.

Так, румун поділив п'яте місце з хавбеком харківського «Металіста» Клейтоном Шав'єром за кількістю ударів по воротах - 49. Щоправда, в рамку потрапили лише 16, а реалізувалися в гол - 3.

Також Бікфалві - третій за показником «передачі у штрафний майданчик суперника». Він віддав 129 пасів. Щоправда, лише 53 дійшли до партнера. «Хрестоносця» випередили Микола Морозюк з донецького «Металурга» та капітан донецького «Шахтаря» Даріо Срна.

Вдалими діями протягом перших 18-ти турів Прем'єр-ліги відзначився капітан «Волині» Сергій Сімінін. Він - другий за кількістю відборів м'яча у суперника. Він робив це 98 разів, а Кирило Ковальчук з одеського «Чорноморця» випередив його лише на два відбори.

Цікаво, що Сімінін - найкращий за показником «якість/кількість», бо кількість вдалих відборів у нього на 17% більша, ніж у Ковальчука.

Зі знаком «-» відзначився нападник Даніель Суботич, який найчастіше порушував правила серед усіх гравців чемпіонату (40 разів) і заробив 6 жовтих карток. Варто зауважити, що луцький «грубіян», попри часті покарання з боку арбітрів, ні разу не видалявся з поля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus