USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«1248 людей проведуть це свято у лікарні»: МОЗ закликає залишитись на Великдень вдома

15 Квітня 2020 15:01
Міністерство охорони здоров’я наполегливо закликає українців святкувати Великдень вдома.

Заклик міністр охорони здоров’я Максим Степанов опублікували на сайті МОЗ.

«Зважаючи на антирекорд щодо кількості захворювань, ми наполегливо закликаємо всіх вас відсвяткувати Великдень вдома. Влада забезпечила повну можливість онлайн-трансляцій та телевізійних трансляцій.

Ми не можемо втручатись у справи церкви, але можемо просити вас залишатись вдома, навіть у свято», – йдеться у відеозверненні міністра.

Як повідомив Степанов, на момент запису цього відео вже відомо, що через коронавірус в Україні 1248 людей проведуть це свято у лікарні, а 98 уже ніколи не зможуть відсвяткувати Великдень.
«Я знаю, що якими б різними ми не були, у нас всіх є одне спільне бажання – щоб ці цифри скоріше почали зменшуватись. Та ми можемо зробити це тільки разом.

Просто залишайтеся вдома. Не тому що МОЗ рекомендує чи лікарі просять, а заради себе, заради своїх близьких і найрідніших.

Бережіть себе та будьте здорові! Це дуже важливо для нашого здоров’я та нашого життя», – сказав Степанов.

Як повідомлялося, станом на 15 квітня в Україні зареєстровано 3 764 випадки коронавірусу, в тому числі у 260 дітей та 684 медпрацівників. Померли 108, з них 56 чоловіків та 52 жінки, 143 людини вже одужали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus