USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

14-тій бригаді відправили допомогу на схід

29 Січня 2017 17:59
Солдатам, які захищають Україну в зоні бойових дій на сході країни, волинські волонтери зібрали найнеобхіднішу допомогу – медикаменти, продукти харчування, засоби гігієни та одяг, інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

Для потреб волинян, які служать в складі 14-ї окремої механізованої бригади та Калинівського вертолітного полку, волонтери громадської спілки «Воїнів АТО Волині» та «Центру допомоги учасникам АТО» разом з депутатами обласної ради Ігорем Лехом та Вячеславом Рубльовим зібрали допомогу та відправили її в зону АТО.

На передову активісти передали продукти харчування, засоби гігієни та медикаменти. Останнє – чи не найголовніше прохання волинських військових.

«Волонтери, з якими ми контактуємо, звернулися з проханням, аби ми допомогли з придбанням протигрипозних, респіраторних, протизапальних препаратів та тих ліків, які допоможуть із проблемами кишково-шлункового тракту. Ми підготували те, що просили та скомплектували окремо для двох підрозділів», – каже директор ДВТП «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк.

Голова координаційного центру спілки воїнів АТО Волині Ярослав Мудрик розповідає, що для того, аби зібрати всю потрібну допомогу, волонтери побували в школах Підгаєцької сільської ради та разом із дітьми зібрали продукти для військових.

«Днями вже відправили одну допомогу, проте, коли військові попросили медичні препарати, ми почали збирати ще одну передачу. Хлопцям потрібні медикаменти, а ще гігієнічні засоби – рушники, серветки, пральні порошки. Передаємо ще домашню консервацію та підмінну форму для тих, хто ремонтує техніку», – розповідає Ярослав Мудрик.

Голова фракції політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» у Волинській обласній раді Вячеслав Рубльов каже, що укропівці завжди активно підтримують військовослужбовців та долучаються до волонтерських рухів. Допомогу зазвичай передавали через волонтерський центр «Серце патріота», проте тут також не могли лишитися осторонь.

«Ми завжди підтримуємо волонтерів. Цього разу через комунальне підприємство обласної ради «Волиньфармпостач» передаємо медикаменти, бо це чи не найнеобхідніша допомога для військових. Так виходить, що ті кошти, які виділяють з державного бюджету на оборонну промисловість, на військові дії, ніким не контролюються і не доходять до тих людей, які знаходяться на фронті. Тому волонтерська допомога найбільш потрібна і найбільш значима для наших захисників», – переконаний Вячеслав Рубльов.

Допомогу в зону АТО повезуть двома автомобілями, один із яких надав депутат обласної ради Ігор Лех.

«Робимо все, аби хлопці бачили, що їх не забувають. Прикро, що держава мала б допомагати, тому, як представники обласної ради ми вимагаємо від держави аби вони робили більше реальних дій, і менше піару», – каже Ігор Лех.

Крім найнеобхідніших продуктів, волонтери передадуть книги, обереги у вигляді ляльок-мотанок та навіть телевізор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр(розформ) Показати IP 29 Січня 2017 19:40
Це вже було що ви одне й те саме по 10 раз крутите.Замполіта Мудрика ще відправте нехай почуствує що таке війна і що таке ПІАР на війні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus