USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Більше 15 тисяч штрафу - за незаконну вирубку лісів Волині

4 Квітня 2015 10:47
Підпільних лісорубів судили на Волині. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Двоє мешканців Маневицького району без будь-яких дозволів різали дерева для продажу. У результаті завдали державі збитків на понад 15 тисяч гривень.

Таким чином чоловіки вирішили підзаробити, тож почали пошуки потенційних покупців. «Клієнта» товариші знайшли у сусідньому селі. Аби виконати замовлення, вирушили підводою у ліс. Вкрадену деревину відразу продали. Своїми протиправними діями зловмисники завдали державі збитків на загальну суму понад 15 тисяч гривень.

Але на цьому їхній «бізнес» припинився, адже правоохоронці оперативно вийшли на слід підпільних лісорубів.

Маневицький районний суд Волинської області за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого статтею 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України, призначив чоловікам відповідно 1500 та 1700 гривень штрафу. Крім того, присудив стягнути на користь Боровичівської сільської ради 15,5 тисяч гривень штрафу, а деревину конфіскувати в дохід держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
володимир Показати IP 4 Квітня 2015 11:04
ха-ха-ха...Зловили сільських дядьків,що поїхали підводою...А тих,що возять "Камазами" зловити слабо?А дядьки не поділились?Чи міліція не знає,хто займається масовим знищенням лісів?Мєнти ,прокуратура-ВСЕ ЦЕ КРИШУЮТЬ І ПОКРИВАЮТЬ. ГАНЬБА!!!
в додачу до володимир Показати IP 4 Квітня 2015 17:51
На Ківерцівщині працівниками міліції було затримано Камаз з 8 куб.м. деревини, водію приписували 3 роки, однак кажуть що домовились.А дядьки на підводі дійсно сядуть. Ви хочете від п"яних суддів і прокурорів які спричиняють ДТП справедливого правосуддя? Не дождетесь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus