USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

160 тисяч осіб заповнили Хрещатик - лучани про приїзд Ніка Вуйчича

18 Вересня 2017 18:50
Із благодійним виступом до Києва завітав австралійський письменник, оратор і меценат Нік Вуйчич, аби поділитися власним досвідом прийняття себе та ведення активного способу життя, попри обмежені фізичні можливості.

Легендарний Нік Вуйчич виступив перед багатотисячним натовпом на Хрещатику в рамках відзначення Всеукраїнського свята подяки, організованого представниками руху Реформації 17 вересня.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини адміністратор офісу проектів Р500 на Волині Віталій Ляснік, цей фестиваль став одним із центральних заходів, приурочених до відзначення цьогоріч 500-річчя релігійного руху. Проте оргкомітет не виключає, що подібне свято стане щорічним і проходитиме кожної третьої неділі вересня.

Розпочалося дійство ранковим подячним богослужінням, протягом якого дякували за все – за можливість об’єднання, за віру, за атмосферу прийняття, за родинний затишок, за любов і навіть за сонячну погоду.

Опісля проповідей пасторів розпочалася розважальна частина програми, яка включала, зокрема, спортивні змагання, конкурси, ігри для дітей, силове шоу, інтерактивний концерт, вуличні кіноперегляди, тактильний зоопарк тощо.

Одним із головних акцентів фестивалю став всеукраїнський автопробіг, учасники якого вирушали з різних міст України, аби зустрітися в столиці. В цілому понад 1000 людей на своїх автівках подолали близько 5 тисяч кілометрів із цією метою.

Завершив дійство Нік Вуйчич, який розповів про свій шлях до Бога.
Загалом у Святі подяки взяли участь близько 160 тисяч осіб. Як відзначив Віталій Ляснік, все було організовано прекрасно, єдина проблема виникла лише тому, що всім просто не вистачило місця на Хрещатику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus