USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

18-річна лучанка потребує коштів, аби відігнати важку недугу

20 Березня 2015 15:49
Вісімнадцятирічна лучанка Вікторія Парфенюк два роки тому перемогла недугу завдяки іноземним медикам, втім, їй знову необхідна госпіталізація й лікування у Німеччині.

Про це йшлося під час засідання 34-ї сесії обласної ради сьогодні, 20-го березня.

Депутатський запит аби допомогти фінансово дівчині озвучив перший заступник голови облради Олександр Пирожик.

«Вікторія Парфенюк має тяжкий діагноз: системний червоний вовчак, люпус-нефрит, антифосфоліпідний синдром. Це захворювання сполучної тканини, що проявляється ураженням низки органів і систем. Недуга в Україні не лікується. Про цю мужню дівчину вже неодноразово говорили у ЗМІ. Вона відмінно навчалася у школі, зараз вчиться у СНУ імені Лесі Українки на історичному факультеті. Так, у нас є шанс врятувати Віку, у Німеччині лікарі дали надію, необхідні кошти. Адже в травні дівчина потребує госпіталізації, аби стабілізувати її стан», - розповів депутат.

Інформаційне агентство Волинські Новини ще у 2012-му році допомагало збирати кошти для лікування дівчини. Вже наступного року німці встановили правильний діагноз хвороби й погодилися безплатно пролікувати лучанку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Світло 21 берез. Показати IP 21 Березня 2015 15:54
Щкода дівчину треба помогти.Запитання до дипутатів? Де державу поділи? Тож то ви її розкрадали всі 24 роки. Що одноосбні питання вирішувати, аж на рівні обл. Ради. ДЕ ВАША СРАТЕГІЯ ОБЛАСТІ ЗА 24роки.
Світло Показати IP 23 Березня 2015 00:48
Поправка.ДЕ ВАША СТРАТЕГІЯ ОБЛАСТІ ЗА24роки.
Світло Показати IP 23 Березня 2015 00:48
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus