USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

18-річному молодику, який побив до смерті лучанина, що зарубав дружину і доньку, оголосили про підозру

12 Серпня 2021 17:34
Зловмиснику, який наніс тяжкі тілесні ушкодження ув’язненому у СІЗО, оголосили про підозру.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, смерть 62-річного лучанина, який перебував під вартою у Луцькому СІЗО, медики констатували 10 серпня. Тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи. В результаті якої з’ясувалося, що чоловік помер від нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Під час слідчих дій поліцейські встановили, що завдав травм померлому його співкамерник – 18-річний мешканець Ковельського району, який перебуває під вартою за вчинення грабежу та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Читати ще: Помер від больового шоку: лучанина, який зарубав дружину і доньку, вбив 19-річний співкамерник

Слідство вважає, що удень 09 серпня 2021 року між двома чоловіками, які перебували у СІЗО в одній камері, виник конфлікт, під час якого молодик завдав потерпілому травм, що призвели до смерті.

Сьогодні слідчі Луцького районного управління за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому про підозру у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Досудове розслідування у справі триває.

Читати ще: «Мушу потерпіти, бо квартира залишиться Танюші», – соцслужби 12 років працювали з сім’єю, у якій чоловік зарубав дружину і доньку

Нагадаємо, у Луцьку в одній з багатоповерхівок на проспекті Соборності 20 липня сталося подвійне вбивство. Чоловік зарубав сокирою колишню дружину та доньку, перебуваючи у тверезому стані. Лучанину загрожувало довічне ув’язнення. На час слідства він перебував у СІЗО, проте 10 серпня він помер у камері: його вбив 19-річний співкамерник.

Нагадаємо, в травні 2021 року чоловіка судили за побиття ексдружини та доньки, але, зважаючи на те, що він є безробітним пенсіонером і має ІІІ групу інвалідності, йому лише призначили штраф у 1530 гривень. Подружжя лучан у процесі розлучення перебувало впродовж 10 років, жінка неодноразово заявляла про домашнє насильство з боку чоловіка, та він відбувався лише штрафами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юрген Показати IP 12 Серпня 2021 18:10
Яку пiдозру , амнистию i на волю. Понять i простить.
ще не зовсім свідоми до Юрген Показати IP 12 Серпня 2021 20:46
Та поселити у вашу хату
123 Показати IP 12 Серпня 2021 22:42
Благодарность ему объявить, что ли...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus