USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

2-річну доньку зниклого в зоні АТО волинянина прооперують

3 Грудня 2014 17:51
Волинські меценати оплатили лікування 2-річної дитини, батько якої вважається зниклим безвісти в зоні АТО.

Так, маленька лучанка Анна Лавренчук, потребує невідкладної медичної допомоги.

Дитині потрібна консультація та хірургічні лазерні втручання в приватній клініці «Інститут дерматології та косметології лікаря О. Богомолець» щодо видалення інфантильної гемангіоми в ділянці носа.

Благодійна організація «Благодійний фонд «Волинь-2014» виділила матеріальну допомогу на транспортування до Києва та лікування дитини.

Благодійники бажають Анні успішно пройти курс лікування та швидко одужати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АТО Показати IP 3 Грудня 2014 19:37
А якщо - батько не в АТО - то й лікувати не треба? шановна наша безплатна медицина??? чекаємо змін - є вже новий міністр.
грузия2007 Показати IP 3 Грудня 2014 22:03
Министр труда, здравоохранения и социальной защиты Александр Квиташвили заявил в одном из своих интервью: "Для такого государства, как Грузия, абсолютно невозможно сохранить... 254 государственных больницы и осуществлять финансирование здравоохранения на желаемом уровне. По этой причине единственным выходом из ситуации, на наш взгляд, является частное медицинское страхование и сеть частных клиник" Основу реформы составляла приватизация медицинских учреждений. Государство оставляло у себя на балансе лишь пять из всего множества существовавших больниц (военный госпиталь и несколько учреждений для нужд заключённых и ветеранов).вот суть реформ,МВФ за.нет госмедицины ,нет проблем у правительства.
просто бабуся Показати IP 4 Грудня 2014 10:01
Дай Боже щоб вона видужала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus