USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У зниклого під Іловайськом офіцера з Волині - п'ятеро малюків

11 Грудня 2014 08:00
З проханням створити новорічне свято для сім’ї Шепелюків звернулася у соцмережі до усіх небайдужих краян волонтерка Ольга Жигунова з Володимира-Волинського.

Майор ЗСУ Олексій Шепелюк вважається зниклим безвісти - уже майже чотири місяці.

«У Марини та Олексія Шепелюків є 5 діток. Історія трагічна, але надіятись особливо нема на кого, тому перед Новим роком хочеться повірити у казку», - написала волонтерка.

Олексій Шепелюк - кадровий офіцер, який зник 24 серпня цього року під Дзеркальним, що за 30 кілометрів від іловайського котла. В цей же день вийшов на зв’язок і більше не з’являвся.

Раніше повідомлялося, що офіцери Збройних Сил України, майори Олексій Шепелюк і Олександр Кандесюк, не бажаючи здаватись, підірвали себе разом із чисельно переважаючим ворогом. Однак, як з'ясувалося, майор 51-ої бригади Олександр Кандесюк, якого записали в ряди загиблих, виявився живим.

Згідно з суперечливою інформаціюколег по службі, є очевидці, які начебто перевозили тіло загиблого Олексія Шепелюка, але вони повністю не є впевненими в тому, що це саме він, тому Олексій вважається безвісти зниклим.

А це, вочевидь, означає, що держава списуватиме таку сім’ю із зобов’язань перед нею. Але Олексія немає.



«Найменшій донечці Олексія Шепелюка Женев’єві скоро виповниться 3 рочки, найстаршому Денису буде 14, а ще є дівчинка Маргарита, якій 9 років і Віталій, якому 12 років.

Сім’я проживає в місті Нововолинську, в службовій квартирі.Тому як розвиватимуться події далі, ніхто точної відповіді не дасть .

Ситуація критична. Марина Шепелюк нічого, крім захисту і справедливості не просить, лише сприяння, а разом ми зможемо допомогти», - просить волонтерка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus