USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

20 дронів DJI Mavic 3: бійці на Бахмутському напрямку отримали допомогу від Фонду Ігоря Палиці

4 Травня 2023 15:56
Бійці окремої тактичної групи аеророзвідки «Птахи Мадяра» отримали від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» квадрокоптери DJI Mavic 3. Фонд передав 20 дронів військовослужбовцям, які перебувають на нулі на Бахмутському напрямку.

«Птахи Мадяра» щодня здійснюють десятки польотів дронами, виконуючи розвідувальні та коригувальні завдання, тому потребують постійного поповнення техніки.

«Хочемо подякувати від імені окремої тактичної групи «Птахи Мадяра» Фонду Ігоря Палиці за таке суттєве поповнення нашого арсеналу необхідними засобами, а саме – дронами Mavic 3. Ми щоденно застосовуємо їх із метою розвідувальних і коригувальних дій на Бахмутському напрямку.

Це дуже важлива допомога для нас. Щодня використовуючи велику кількість таких засобів, здійснюючи десятки польотів із тими чи тими завданнями, ми постійно потребуємо поповнення такої техніки», – сказав командир групи Роберт «Мадяр» Бровді.
Нагадаємо, безпілотники допомагають українським бійцям перемагати на найскладніших ділянках фронту, проте їх постійно бракує. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» на прохання військових наприкінці січня купив двадцять сучасних квадрокоптерів і вже передав їх на передову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus