USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

20 жовтня: події, факти, дні народження

20 Жовтня 2016 00:00
День народження 20 жовтня у завідувача віділення анестезіології з палатами інтенсивної терапії Павла Гащишина. Його вітають вдячні пацієнти, друзі, близькі та рідні. Професіоналізм, делікатність, уміння знайти підхід до кожного, - ті риси, які роблять з Вас справжнього лікаря - такого, який викликає довіру.

Нових звершень, широких горизонтів, здоров'я вам та вашим пацієнтам, гарних новин на щодень та добрих і світлих подій!


Також свято сьогодні у прекрасної мами, турботливої дружини та друга ІА Волинські Новини – Оксани Куліш. Бажаємо здоров’я, натхнення, сімейної злагоди, достатку та благополуччя!


День народження святкує і засновник туристичного клубу ANTAR Тарас Сиротюк. Нехай кожен день приносить радість, підкорення нових вершин, цікавих знайомств та вірних друзів!
Тарас Сиротюк
Тарас Сиротюк


Свято 20 жовтня і в директора Палацу учнівської молоді міста Луцька Степана Сидорука. Творчих та креативних вам днів!

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає всіх іменинників та бажає здоров'я, злагоди й здійснення мрій.

Окрім того, редакція щиро вітає компанію «Люкс таксі» з Днем заснування. Зичимо Вам подальшого зростання, підкорення нових бізнесових вершин та процвітання, вдячних клієнтів, прибутків та здійснення всіх задумів, а усім Вашим працівникам здоров'я, сил та завзяття у роботі.

Іменини за православним календарем святкують Пелагея, Сергій та Юліан.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Сьогодні - Міжнародний день авіадиспетчера, а в Україні відзначають День військового зв'язківця.

Наша хроніка:

Торік у Луцьку презентували міжнародний фотопроект W.E.Art., що передбачав дослідження життя жінок, які надихають, з України та Марокко. Організатори та автори виставки запевняють, що зробили це для того, аби через мистецтво розширити права та можливості прекрасної половини людства у різних країнах.

У 2014 році редакція повідомляла, що фото з Майдану перемогло у престижному конкурсі. Результати 25-го щорічного гранту імені Юджина Сміта (W. Eugene Smith Grant in Humanistic Photography) оголосили в Нью-Йорку.

У 2013 році збірна України увійшла до 20-ти найсильніших збірних світу. Тоді FIFA опублікувала рейтинг кращих команд.

Окрім того, оприлюднили відео, як звучала «Ще не вмерла Україна!» у 1916 році. Тоді перший в історії тиражований на грамплатівці запис гімну оприлюднили в інтернеті.

2012 рік назвали одним із найтепліший. 20 жовтня про це розповіли експерти.

А у 2011 році на Волині видали унікальний стародрук. Волинська єпархія УПЦ здійснила факсимільне видання унікального манускрипту середини XIV століття - Луцького Євангелія.

Народилися:

20 жовтня народилися англійський математик, астроном, архітектор Крістофер Рен, французький поет-символіст, лірик Артюр Рембо, валлійський футболіст, легенда англійського «Ліверпуля» Іан Раш, британський кінорежисер і продюсер Денні Бойл, український легкоатлет Валерій Борзов, американський рок-музикант, клавішник гурту Foreigner Ел Грінвуд, італійський футболіст, нині тренер Клаудіо Раньєрі, американський актор театру і кіно Вігго Мортенсен, американський хіп-хоп співак, продюсер та актор Snoop Dogg, українська тенісистка Юлія Бейгельзимер.

Сталося:

1818 — Англія і Америка встановили межу по 49-ій паралелі між Канадою і США.

1865 — Місцем знаходження уряду Канади затверджена Оттава.

1911 — Норвезький полярний дослідник Руал Амундсен з чотирма товаришами вирушив до Південного полюсу Землі з Китової бухти у східній частині моря Росса.

1929 — ЦК ВКП(б) офіційно проголосив суцільну колективізацію.

1930 — Розстріляний більшовиками генерал-хорунжий Юрій Тютюнник.

1944 — Відбувся перший бойовий виліт японських камікадзе.

1947 — Комісія з розслідування антиамериканської діяльності почала слухання щодо проникненню комуністів до Голлівуду.

1953 — В США вийшла в світ антиутопія Рея Бредбері «451 градус за Фаренгейтом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus