USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

200 метрів на одному подиху: лучанка в Баку

24 Червня 2015 22:00
Хороша фізична підготовка, підтримка сім’ї та віра у перемогу – ці три складових допомагають досягати високих результатів на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Як розповіла в інтерв’ю «Громадському.Волинь» Марія Повх, майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, для неї це вже давно робота, яка приносить задоволення.

Дівчина веслує 10 років. Коли вперше сіла у човен – одразу сподобалося. Звичайно, перемоги даються нелегко: окрім веслування, доводиться займатися штангою, плавати, грати у хокей і бігати на лижах. Але результат того вартий.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, лучанка Марія Повх у парі з одеситкою Анастасією Тодоровою посіли третє місце у веслуванні на байдарці-двійці на Європіаді в Баку. А також в екіпажі байдарки-четвірки разом з Марією Кічасовою, Анастасією Тодоровою та Інною Грищун на Європіаді в Баку на дистанції 500 метрів фінішувала на шостому місці.

Спортсменка каже, що командно виступати завжди складно. Причому, чим більше людей у команді – тим важче. Адже має бути синхронне налаштування всіх учасників на перемогу. Зі слів Марії, у Баку дистанцію у 200 метрів вдалося здолати на одному подиху.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оксана Показати IP 24 Червня 2015 22:51
Пам'ятаю Марію маленькою тендітною п'ятикласницею. Дуже рада і втішена за тебе, дівчинко!
реаліст Показати IP 25 Червня 2015 06:35
Нарешті якийсь позитив! Марійко, дякую, від щирого сеця! Вибач за погане забезпечення, екіпіровку, умови підготовки! МОЛОДЕЦЬ!!! Ентузіазм і справжній характер - РУЛИТЬ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus