USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинська веслувальниця стала чемпіонкою України

31 Березня 2015 13:15
Волинська веслувальниця Марія Повх стала чемпіонкою України на змаганнях зі спеціальної фізичної підготовки з веслування на байдарках і каное, що відбулися з 26 по 28 березня у Харкові, – інформують на сайті Управління у справах молоді та спорту.

На змаганнях у першій столиці України волинянці вдалося завоювати три медалі, серед яких одна золота і дві срібні.

Марія стала чемпіонкою на основній олімпійській дистанції 500 метрів у байдарці-одиночці. Окрім цього, веслувальниця стала другою на олімпійські дистанції 200 метрів та на неолімпійській дистанції 2000 метрів.

Марія Повх – майстер спорту України міжнародного класу. Тренери спортсменки – заслужений тренер України Тарас Шевченко та тренер-викладач Роман Повх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus