USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

2008-го на Волині вода забрала життя майже сотні людей

2 Січня 2009 17:01
За минулий рік на водоймах області загинуло 95 громадян, з яких двоє – діти. Про це 2 січня повідомляють «Волинські Новини».
 
Востаннє у 2008-му трагічний випадок зафіксували у Камінь-Каширському районі. За інформацією центру пропаганди ГУ МНС України у Волинській області, приблизно о 14.00 28 грудня на крижаній водоймі загинула людина. Зимова риболовля для 53-річного жителя села Добре Камінь-Каширського району завершилася трагічно. Тіло підійняли на поверхню місцеві рибалки.
 
Довідково:
 
Рятувальники застерігають: дотримуйтеся правил безпеки на льоду. Вирушаючи рибалити на зимову водойму, будьте особливо пильними. Пам’ятайте: якщо людина опинилася на крижині чи біля ополонки, надавати допомогу потер­пілому потрібно лежачи на льоду. Дійте рішуче, тому що людина у крижаній воді швидко переохолоджується. Не відправляйтеся на водойми поодинці, не залишайте там без нагляду дітей. Цінуйте своє життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus