USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

22% лучан підписали декларації з сімейними лікарями

1 Червня 2018 12:40
Загалом в Україні декларації з сімейними лікарями підписали 6,5 мільйона осіб.

Про це йшлося під час прес-конференції за участю міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун та голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка 1 червня.

Насамперед Уляна Супрун розповіла, що приїхала до Луцька, аби відвідати перший молитовний сніданок на Волині, а також поспілкуватися з місцевою владою, аби обговорити наявні проблеми та поділитися досвідом.

Вона повідомила, що на сьогодні декларації з сімейними лікарями підписали 16% населення області та 22% населення міста Луцька.

«Це дуже хороші показники. Вони навіть вищі, ніж середні в Україні», – зазначила міністр і подякувала за належну роботу лікарям і персоналу медзакладів загалом.

Окрім того, Уляна Супрун зазначила, що зараз на часі оптимізація лікарень, підвищення заробітних плат медперсоналу та впровадження новітніх технологій у лікарнях і поліклініках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 1 Червня 2018 13:31
А я лікарю два місяці тому подав декларацію, а вона не кує не меле. Ну не хочуть лікарі того "гемору". Мабуть біля кожного лікаря слід посадити Супрун може тоді буде толк і показники будуть в рази кращі (це для міністерства)!!! А ми, люди, будемо бачити результат, а то сидиш два місяці і ....
Не правда до Я Показати IP 1 Червня 2018 14:22
не треба всіх під один гребінець. Мій лікар, оскільки коли я прийшла, то щось там в комп"ютері зависло і я не мала часу чекати, то вона коли стало можливо внесла мої дані, предзвонила мені і запитала код ,який прийшов до мене на телефон, внесла його, а я потім приїхала і лише підписала готову угоду і забрала свій примірник - нічого складного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus