USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

25 серпня: події, факти, дні народження

25 Серпня 2019 00:00
25 серпня святкує день народження у автора рубрики «Запитай юриста» на сайті Волинські Новини, юриста, адвоката Віктора Бондаренко. Колеги та друзі вітають іменинника та бажають міцності духу, щасливої долі та позитивного настрою. Нехай всі ідеї втілюються в життя.

День народження цього дня святкує волинський квестер і мандрівник Андрій Пархомчук. Колеги та друзі бажають йому зберігати життєвий оптимізм, а ще міцного здоров'я, удачі і нових мандрівок.
Андрій Пархомчук
Андрій Пархомчук
Також у цей день святкують дні народження науковий співробітник ДІКЗ «Стародавній Володимир» Орися Вознюк та журналіст Ірина Полєтуха. Колектив ІА Волинські Новини вітає своїх колег та бажає приємних зустрічей, завжди відмінних новин, радісних подій, щасливих посмішок навколо, вірних друзів.
Орися Вознюк
Ірина Полєтуха

День народження 25 серпня відзначають начальник управління культури Волинської облдержадміністрації Валерій Дмитрук, начальник Луцького Центру надання адміністративних послуг Лариса Карп'як, літературознавець, президент Міжнародного громадського об'єднання «Волинське братство» Микола Жулинський та член Луцького виконкому, колишній начальник Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області, полковник міліції Ігор Муковоз.

Редакція вітає усіх іменинників зі святом і бажає завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність.
Лариса Карп'як
Микола Жулинський
Ігор Муковоз

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Торік найбільший вулкан Етна почав викидати лаву і стовпи попелу на висоту до 150 метрів.

У 2017 у Ковелі власники найстаріших автомобілів та мотоциклів у черговий раз підтримали ідею відзначити річницю Незалежності країни автопробігом. 13 автомобілів різних марок і більше 20 одиниць мотоциклів вистроїлися на площі біля Будинку Рад.

Окрім того, у Луцьку відбувся наймасовіший командний турнір українських стронгменів – «Командний чемпіонат України 2017».

У 2016 пам’ятник «Борцям за волю України» відкрии у Ковелі. До слова, на цьому місці 19 серпня 1990 року вперше підняли синьо-жовтий стяг.

У 2015 році у Луцьку військові презентували виставку картин на склі. Військові виконали роботи під час проходження реабілітації у санаторії «Лісова пісня» на березі озера Пісочне.

25 серпня 2014 року редакція опублікувала 10 найцікавіших але маловідомих фактів про Україну.

Народилися:

Цього дня народилися московський князь Іван IV Васильович (Грозний), американський детектив, засновник першого у світі детективного агентства Алан Пінкертон, американський підприємець, засновник миловарної мануфактури Procter & Gamble Вільям Проктер, український письменник, сценарист, громадський діяч Павло Загребельний, радянський і російський кінорежисер та сценарист грузинського походження Георгій Данелія («Міміно», «Осінній марафон»), шотландський та американський актор театру і кіно Шон Коннері, українська драматург і акторка, перший міністр культури незалежної України Лариса Хоролець, німецька топ-модель, акторка Клаудія Шиффер.

Сталося:

1609 – Галілео Галілей продемонстрував Венеціанській раді дожів новий пристрій – телескоп.

1875 – англієць Меттью Уебб став першою людиною, яка перепливла Ла-Манш (із Дувра в Кале – за 21 годину 45 хвилин).

1989 - поет Кость Москалець написав у Львові текст і музику пісні «Вона» («Завтра прийде до кімнати...»). Згодом композиція стала суперхітом завдяки виконанню гуртом «Плач Єремії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus